Alle foto's

Camping Les Marsouins

Camping Les Marsouins in Brétignolles-sur-Mer is een familiecamping gelegen op 800 meter van zowel het centrum als het strand in de Vendée in de Pays-de-la-Loire. Gezellige animatie en activiteiten voor groot en klein.

De kampeerplaatsen zijn afgebakend en liggen half in de schaduw. Elke plek beschikt over een elektriciteitsaansluiting. Naast traditioneel kamperen kan men ook overnachten in een van de comfortabele mobilhomes. Elke huuraccommodatie beschikt over een terras met tuinmeubilair. Op de camping vindt u een snackbar, een broodservice en een wasserette met wasmachine, droger en strijkgelegenheid.

Camping Les Marsouins biedt leuke animatie en activiteiten aan voor zowel kinderen als volwassenen. Er is een speeltuin met uitdagende speeltoestellen voor de kleintjes. De ouderen vermaken zich op de jeu de boulesbaan waar men ook andere campinggasten kan ontmoeten. In de avond zijn er karaoke-avonden, een discotheek en kan er bingo worden gespeeld. Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht met thema-diners en heerlijk eten. In de bar worden geregeld voorstellingen gehouden.

Familiecamping Les Marsouins in de Vendée

Camping Les Marsouins ligt op 800 meter van de zee waar naar hartelust gezwommen en gezond kan worden. Ga er op uit met het hele gezin en bezoek Le Cairn, een prehistorisch park in Saint-Hilaire-la-Forêt. Ook La Folie de Finfarine is leuk om te bezoeken en de natuur en de bijen te ontdekken. Cultuurliefhebbers maken een uitstapje naar het kasteel van Barbe Bleue in Tiffauges of het kasteel van Talmont Saint-Hilaire.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Les Marsouins (Vendée) voor je op een rij gezet:

Camping Les Marsouins (Vendée)
Frankrijk Pays de la Loire Vendée Brétignolles-sur-Mer

20 rue du Prégneau, 85470 Brétignolles-sur-Mer

Engels, Frans
april - half oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe