Alle foto's

Camping les Mûriers

Camping Les Mûriers is een mooie familiecamping gelegen aan zee in de regio Languedoc-Roussillon. Geniet op deze camping van de Middellandse Zee die zich bevindt op loopafstand van de huuraccommodatie waar je in verblijft. De camping beschikt over ruim 100 mooie huuraccommodaties, dit zijn mooie ingerichte bungalowtenten. De tenten zijn te huren in de maanden juni tot en met september. Er is een dorpje met wekelijkse markt op 700 meter afstand van de camping en daar is ook een supermarkt te vinden.
De kinderen hoeven zich zeker niet te vervelen deze vakantie, want er is animatie, een mooi zwembad en er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. En is een sportterrein en miniclub voor de allerkleinsten. Er is een restaurant met bar op het terrein en iedereen op de camping beschikt over een WiFi-verbinding.

Familiecamping in de Languedoc-Roussillon

De camping ligt aan de weg naar Le Grau-de-Vendres, de haven van Vendres aan de monding van de rivier de Aude, met een recent aangelegde jachthaven. De omgeving is prachtig en hier geniet je volop van de zon en de mooie natuur. Wisselende landschappen geven diversiteit, waaronder het Massif de La Clape en de uitzichten op de Middellandse blauwe golvende spiegel, de vele meren, als ook de levendigheid van de cultuurstad Narbonne, Beziers en Cap d’Agde, Carcasonne, de haven van Collioure of een excursie naar Spanje.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping les Mûriers voor je op een rij gezet:

Camping les Mûriers
Frankrijk Occitanië Hérault Vendres-Plage

34350 Vendres

Frans
half juni - half september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe