Camping Les Peupliers is een rustige camping in de buurt van Bordeaux vlakbij de Atlantische kust in een ruime setting in de mooie streek de Gironde. Een potje minigolf, baantjes trekken in het zwembad of gewoon lekker luieren, het kan allemaal aan de kust van de Atlantische Oceaan.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 116
Kampeerterrein: 2,5 ha

Camping Les Peupliers

Camping Les Peupliers is een rustige camping in de buurt van Bordeaux vlakbij de Atlantische kust in een ruime setting in de mooie streek de Gironde. Een potje minigolf, baantjes trekken in het zwembad of gewoon lekker luieren, het kan allemaal aan de kust van de Atlantische Oceaan. Zet je caravan op een van de ruime kampeerplaatsen met elektriciteitsaansluiting. Laat ook het thuisfront meegenieten van je belevenissen en hou ze op de hoogte via de gratis Wi-Fi-verbinding op de camping. Tijdens het hoogseizoen is er een snackbar met warme afhaalmaaltijden, pizza’s en lekkere frieten. Breng het echte vakantiegevoel naar boven met de warme verse broodjes en croissantjes in de ochtend en start je dag goed. Breng je avonden door op de gemeenschappelijke barbecueplaats en ontmoet de andere campinggasten. Kinderen leven zich uit op de vijf jeu de boulesbanen, de minigolf en in het zwembad. Geniet van 12 kilometer zandstrand aan de kust.

Rustige camping Les Peupliers in de Gironde

Binnen een paar minuten bent u in het centrum van Vendays-Montalivet voor een gezellig terrasje. Vanaf de camping is er maar liefst 40 kilometer aan wandelwegen en 30 kilometer aan fietspaden. Sportieve uitstapjes gegarandeerd! De geweldige stranden liggen op 8 kilometer rijden van de camping en bieden het decor voor een heerlijke strandvakantie.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Peupliers (Gironde) voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Peupliers (Gironde)

Frankrijk Aquitaine Gironde Vendays-Montalivet

17 route de Sarnac, 33930 Vendays-Montalivet

+33 (0) 5 56 41 70 44
Engels, Frans, Spaans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.