Camping Les Peupliers is een mooie rustige camping gelegen in de Loirestreek aan de rivier de Loire. Deze camping heeft een zwembad en een animatieteam om de kinderen te vermaken in het hoogseizoen. Ondertussen kan jij lekker relaxen op een ligbed aan het zwembad of in het gras aan de rivier.

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 76
Huuraccommodaties: 10

Camping les Peupliers

Camping les Peupliers is een mooie rustige camping gelegen in de Loirestreek aan de rivier de Loire. Deze camping heeft een zwembad en een animatieteam om de kinderen te vermaken in het hoogseizoen. Ondertussen kan jij lekker relaxen op een ligbed aan het zwembad of in het gras aan de rivier. Op dit kampeerterrein zijn 72 ruime kampeerplaatsen beschikbaar voor kampeerders met tent, caravan en camper. Daarnaast zijn er ook 11 mooie accommodaties te huur, deze zijn eigentijds ingericht en goed onderhouden. Heb je een dag geen zin om te koken? Schuif dan aan bij het campingrestaurant voor een lekkere maaltijd.

Natuurcamping Les Peupliers in de Loire

Deze camping is gelegen midden in de natuur van de Loire aan de prachtige rivier. Je hoeft de camping niet af om een mooie vakantie te hebben, want er is genoeg te doen. Maar wil je meer zien dan alleen de camping, dat kan natuurlijk ook. Ga kanovaren op de rivier, maak een wandeling of een fietstocht. De ideale vakantiebestemming voor natuur- en wandelliefhebbers. Ook zijn er een aantal bezienswaardigheden die je niet kan missen als je op vakantie bent in de Loire. Denk aan mooie oude kastelen en pittoreske dorpjes. Ook de stad Tours is zeker de moeite waard om te bezoeken.

We hebben de beste opties voor Camping les Peupliers (Indre-et-Loire) voor je op een rijtje gezet:

Camping les Peupliers (Indre-et-Loire)

Frankrijk Centre-Val de Loire Indre-et-Loire Montlouis sur Loire

D751 Bords de Loire, 37270 Montlouis-sur-Loire

0033 (0)3 86 37 95 83
Engels, Frans, Nederlands

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.