Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 23
Huuraccommodaties: 37

Camping L’Evasion

Camping L’Evasion in Saint-Philibert is een 3 sterren tellende kleine familiecamping met zwembad in Morbihan gelegen aan zee in Zuid-Bretagne. Op de kleine camping heerst sfeer, rust en gastvrijheid. De 3 sterren tellende camping bevind zich in een bloemrijke omgeving. Camping L’Evasion heeft 87 plaatsen en biedt kampeerplekken aan voor uw tent, caravan of camper. Daarnaast verhuurt de camping stacaravans, tenten, lodges en comfortabele bungalows. Voor momenten van ontspanning is er een zwembad en overdekt verwarmd kinderbad, sportveld, speeltuin met opblaasbare structuur, activiteiten en zijn er themafeesten die onder het teken van gezelligheid staan. Huisdieren aangelijnd zijn toegestaan ​​op de camping. Opmerking: huisdieren in categorie 1 of 2 worden echter geweigerd.

Kamperen in het zuiden van Bretagne

De camping is ideaal gelegen tussen de Golf van Morbihan en de baai van Quiberon, in de buurt van de La Trinité-sur-Mer, Carnac, Vannes en 2,5 km van het strand af. Camping L’Evasion is het startpunt voor het verkennen van de schatten van Zuid-Bretagne. Uw verblijf in Saint-Philibert wordt ook gekenmerkt door veel entertainment en activiteiten voor jong en oud.

We hebben de beste opties voor Camping L'evasion voor je op een rijtje gezet:

Camping L’evasion

Frankrijk Bretagne Morbihan Saint-Philibert

22 Lieu dit Le Congre, 56470 Saint-Philibert

0033 (0)2 97 55 04 90
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.