Algemene gegevens

Staanplaatsen: 60
Huuraccommodaties: 31
Kampeerterrein: 2,5 ha

Camping l’Oasis du Berry

Camping l’Oasis du Berry in Saint-Gaultier is een rustige camping die het gehele jaar geopend is en gelegen op 5 minuten van het centrum van Saint-Gaultier in de Centre in de Indre. Er is van alles te doen op en rondom de camping. De kampeerplaatsen liggen op een groen terrein met bomen en struiken. Daarnaast verhuurt de camping ook stacaravans en ingerichte tenten die van alle gemakken zijn voorzien. Elke accommodatie is voorzien van een televisie, gratis internetverbinding en compleet uitgeruste keuken. U kunt afhaalmaaltijden bestellen zoals pizza’s en salades. Er is een wasserette waar u een wasje kunt draaien. Camping l’Oasis du Berry is afgesloten en dus veilig voor kinderen. Ook is er een speeltuin met enkele speeltoestellen. Het mooie verwarmde zwembad nodigt elke campinggast uit voor een verfrissende duik in het water. Gegarandeerd waterplezier voor het hele gezin. In de zomerperiode worden er ’s avonds themadiners georganiseerd met gezellige entertainment. Ook is er aquagym, boogschieten en badminton. Voor kinderen is er aparte animatie in de zomer.

Wandelen in de Indre

Camping l’Oasis du Berry ligt aan een groene route van 50 kilometer waar u lange wandelingen of mooie fietstochten kunt maken. Op en rondom de camping is er van alles te beleven: kanoën, kajakken, paardrijden en bezoekjes aan toeristische trekpleisters. Parc de la Haute Touche is een mooi dierenpark en een leuk uitje voor het hele gezin.

Camping l’Oasis du Berry

Frankrijk Centre-Val de Loire Indre Saint-Gaultier

rue de la Pierre Plate, 36800 Saint-Gaultier

+33 (0)2 54 47 17 04
Engels, Frans
gehele jaar geopend

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.