Meer foto's

Camping Mazet Plage

Camping Mazet Plage is een rustige familiecamping in de Ardèche met zwembad gelegen aan de rivier Le Chassezac. De camping is ideaal voor het hele gezin, natuurliefhebbers en sportieve buitenactiviteiten. Het is een groene camping midden in de natuur. Camping Mazet Plage biedt kampeerplaatsen met voldoende schaduw. Sommige standplaatsen liggen aan de rivier. U kunt ook een comfortabele mobile home huren. De camping beschikt over een bar en restaurant. In het hoogseizoen kunt u gebruik maken van de campingwinkel. U kunt loungen, zonnebaden op het strand van de camping langs de rivier Le Chassezac. Het hele team staat tot uw beschikking!

Kamperen in de Ardèche

Camping Mazet Plage ligt bij de ingang van het Bois de Païolive in het zuidwesten van de Ardèche in de gemeente Berrias-et-Casteljau. Het Bois de Païolive is een bijzonder gebied, bij uitstek geschikt voor heerlijke wandelingen en rustige fietstochten. Het uitgestrekte gebied van meer dan 16 km² bestaat voornamelijk uit eikenbos met de meest bizarre rotsformaties. Erosie is de oorzaak van de soms buitenaardse vormen van de diverse rotsformaties. De rivier Le Chassezac is ideaal voor een kano of kajaktocht. De rotsformaties zijn ook populair bij klimmers. Het zuidwesten van de Ardèche biedt een scala aan buitenactiviteiten. U kunt het gebied te voet, met de mountainbike of zelfs per kano ontdekken. In de Ardèche treft u talloze typische Ardèche dorpen, die hun prachtige authentieke architectuur hebben behouden. Iedere dag is er wel een Franse markt met regionale producten. U zult het hier prachtig vinden!

Overige information van deze accommodatie

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid en rijzen? Boek nu!

Camping Mazet Plage
Frankrijk Rhône-Alpes Ardèche Berrias-et-Casteljau

07460 Berrias-et-Casteljau

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

1 beoordeling

Beoordeling schrijven
  1. Er is veel veranderd

    Vroeger een heerlijke camping: ongedwongen, prachtig gelegen. Goede sfeer. De laatste jaren is er echter veel veranderd, en niet op de punten waar het meest nodig was, het sanitair. Hoewel het regelmatig wordt schoongehouden is het sanitair behoorlijk verouderd en is niet in overeenstemming met de hoge prijzen van deze camping. Het bescheiden restaurant is vervangen door een prestigieus uitziend etablissement, maar is in feite niet meer dan een eenvoudige resto. Prijzen zijn echter veel te hoog, en de keus is te beperkt. Het personeel op deze camping is niet van de vriendelijkste soort, enige kritiek of commentaar wordt niet aanvaard. Het is vreselijk jammer, want de ligging is perfect: direct aan het water, en aan de rand van een prachtig wandel/natuurgebied.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe