Algemene gegevens

Staanplaatsen: 83
Huuraccommodaties: 23
Kampeerterrein: 2,7 ha
Hoogte: 90 m

Camping Nostradamus

Camping Nostradamus in Salon-de-Provence is een familiecamping gelegen aan een rivier in een boomgaard van een boerderij in de Bouches-du-Rhône in de Provence-Côte d’Azur. Gezellige animatie en activiteiten, zwembad met peuterbad en ideaal startpunt voor wandelingen en fietstochten. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Er is een elektriciteitsaansluiting en speciaal voor campers is er een campingservicepunt. Daarnaast kunt u ook stacaravans en gîtes boeken voor een vakantie in het zuiden van Frankrijk. De huuraccommodaties zijn geschikt voor families of groepen tot en met 6 personen. Er is een broodservice, een campingwinkel, restaurant en een bar aanwezig op de camping. Tijdens de zomermaanden organiseert de camping leuke activiteiten voor groot en klein. Er is een sportterrein waar u zich kunt uitleven met allerhande (bal)sporten. Op het jeu de boulesterrein ontmoet u andere campinggasten en voor kinderen is er een tafeltennistafel. In de zomer is er een animatieprogramma voor kinderen en kunnen ze uit hun bol gaan tijdens de disco-avond. Het zwembad beschikt over een peuterbadje voor de allerkleinsten.

Kamperen in de Provence

Camping Nostradamus ligt aan een rivier waar u kunt pootje baden of kunt vissen. Deze camping is de perfecte uitvalsbasis om de Provence te ontdekken per fiets. Ook zijn er prachtige wandeltochten die u langs de mooiste plekjes in de Bouches-du-Rhône leiden. Rondom de camping liggen verschillende typisch Franse dorpjes die u zeker niet mag missen. Ook het stadscentrum van Salon-de-Provence is een aanrader met haar kasteel, olijfolieproductie en de indrukwekkende Saint-Michel kerk met twee torens.

We hebben een aantal opties voor Camping Nostradamus voor je op een rijtje gezet:

Camping Nostradamus

Frankrijk Provence Bouches-du-Rhône Salon-de-Provence

Domaine de Cure-Bourse, 13430 Eyguières/Salon-de-Provence

0033 (0)4 90 56 08 36
januari - december

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.