Algemene gegevens

Staanplaatsen: 42
Huuraccommodaties: 18
Kampeerterrein: 1 ha
Hoogte: 630 m

Camping Chantecler

Camping Chantecler in Bagnères-de-Luchon is een groene familiecamping gelegen in Haute-Garonne in Midi-Pyrénées. Dit is een rustige camping waar een prettige, gezellige sfeer hangt. De eigenaren zijn warm en vriendelijk en schieten altijd te hulp wanneer dat nodig is. De camping ligt op 900 meter bij het centrum van Luchon vandaan. Hier kunt u boodschappen doen of een vers brood halen voor bij het ontbijt. Op dit kampeerterrein zijn 42 ruime kampeerplaatsen en 18 mooie huuraccommodaties. De kampeerplaatsen zijn groen en geschikt voor kampeerders met tent, caravan en camper. De huuraccommodaties zijn ingerichte tenten, mobile homes en chalets. Deze accommodaties zijn geschikt voor vier tot en met zes personen. Een heerlijke verblijfplaats voor vakantiegangers die wat meer van luxe houden.

Familiecamping in de Haute-Garonne

Camping Chantecler is geweldige camping voor natuurliefhebbers, rustzoekers en actieve kampeerders. Het kampeerterrein is fantastisch gelegen tussen de bergen in een hele groene omgeving. De Pyreneeën zijn prachtige bergen waar u ’s winters kunt wintersporten en ’s zomers prachtige wandelingen kunt maken. Naast wandelen behoren er verschillende sportieve activiteiten tot de mogelijkheden. Fietsen, mountainbiken, bergbeklimmen en bezienswaardigheden bezoeken. Geniet van een fijne kampeervakantie op camping Chantecler in het veelzijdige departement Haute-Garonne.

We hebben een aantal opties voor Familiecamping Chantecler voor je op een rijtje gezet:

Familiecamping Chantecler

Frankrijk Midi-Pyrénées Haute-Garonne Luchon

49 Bis Avenue de Venasque, 31110 Bagnères-de-Luchon

+33 (0)5 61 88 15 33
Engels, Frans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.