Meer foto's

Camping Ostréa

Camping Ostréa in Dolus d’Oléron is een camping in de Charente-Maritime met zwembad gelegen aan zee in de regio Poitou-Charentes. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van caravans, kampeerplaatsen en stacaravans. De camping heeft plaatsen met afgebakende plaatsen, enige schaduw, grasland en zandgrond. Camping Ostréa beschikt over animatie, eetgelegenheid, rolstoel toegankelijk en een zwembad. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in de Charente-Maritime

Kamperen in de prachtige omgeving van Dolus d’Oléron is ideaal om het departement Charente-Maritime in de regio Poitou-Charentes te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn duiken, fietsen, kajakken, kanoën, mountainbiken en naar het strand gaan. Een verblijf op Camping Ostréa is ideaal voor avonturiers, camperaars, gezin met jonge kinderen, ouders met tieners, sportieve vakantie, strandvakantie, vakantie aan het water, vakantie met de hond en zwemliefhebbers.

Overige information van deze accommodatie

Camping Ostréa
Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Dolus d'Oléron

Route des Huîtres, 17550 Dolus-d’Oléron

Engels, Frans

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe