Algemene gegevens

Staanplaatsen: 68
Huuraccommodaties: 116
Kampeerterrein: 4,5 ha

Camping Les Ilates

Camping les Ilates is een gezellige familiecamping gelegen op het schiereiland van Loix in het kleinste dorp van Ile de Ré in de Charente-Maritime (Poitou-Charente). Zwemmen in alle rust, meedoen aan sportwedstrijden en genieten van de leuke animatie. Verblijf in de comfortabele stacaravans of in de gezellige huisjes die camping les Ilates te bieden heeft. Uw tent of caravan zet u neer op een van de ruime kampeerplaatsen die allen zijn afgebakend door hagen en struiken. In de zomermaanden wordt er zes keer per week een Kids Club gehouden en leuke activiteiten georganiseerd op camping les Ilates. Ook in de avonden is er volop animatie zoals themadiners, karaoke, quiznight en disco-avonden. U kunt ook meedoen aan de spannende wedstrijden beachvolleybal, badminton en tafeltennis. Afkoelen doet u in het zwembad met in de zomer een badmeester.

Familiecamping in de Charente-Maritime

Het strand van Grouin ligt op loopafstand van camping les Ilates. Omdat het vrij afgelegen ligt is het hier heerlijk rustig. U geniet van een panoramisch uitzicht op de brug naar het eiland. Voor gastronomisch genieten kunt u ook terecht op Ile de Ré in de Poitou-Charente. Proef de oesters, de cognac en de lokale wijnen. Een bezoekje aan een oesterkwekerij mag zeker niet op uw lijstje ontbreken.

Flower Camping Les Ilates

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Loix

Route du Grouin, 17111 Loix

 

+33 (0)5 46 29 05 43
Engels, Frans, Spaans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.