Camping Le Village Corsaire des 2 Plages is een grootschalige familiecamping vlakbij een fijn zandstrand aan de Atlantische Oceaan vlakbij La Rochelle.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 80
Huuraccommodaties: 152
Kampeerterrein: 4,5 ha

Camping Le Village Corsaire des 2 Plages

Camping Le Village Corsaire des 2 Plages is een grootschalige familiecamping op enkele meters van het fijne zandstrand aan de Atlantische Oceaan in de Charente-Maritime vlakbij La Rochelle. Voortreffelijk eten, volop animatie voor iedereen en heerlijke ontspannende massages. De vele huuraccommodaties van camping Le Village Corsaire des 2 Plages staan verspreid over de bloemrijke camping en de hoge loofbomen zorgen voor een verkoelende schaduw. In het restaurant vindt u speciale plancha-tafels waaraan u tijdens een gezellige avond verschillende soorten vlees kunt bakken naar wens. In de zomermaanden kunt u dagelijks genieten van een vers Frans ontbijt uit de campingwinkel. Om helemaal tot rust te komen kunt u een massage of manicure reserveren op de camping. Spring na afloop in een van de twee verwarmde baden terwijl de allerkleinsten genieten in het peuterbad. In het seizoen is er volop animatie voor groot en klein. Sportieve toernooien, nieuwe vrienden ontmoeten en gezellige dansavonden.

Familiecamping in Charente-Maritime

Camping Le Village Corsaire des 2 Plages ligt op enkele kilometers van La Rochelle, een gezellige havenstad. Flaneer langs de haven en geniet van de heerlijke mosselen en oesters waar de Charente-Maritime zo bekend om staat. Bezoek ook Ford Boyard, bekend van het gelijknamige televisiespel, en waan u in de 19e eeuw.

We hebben een aantal opties voor Suncamp Le Village Corsaire des 2 Plages voor je op een rijtje gezet:

Suncamp Le Village Corsaire des 2 Plages

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Châtelaillon-Plage

av. d’Angoulins, 17340 Châtelaillon-Plage

+31 (0) 488 45 42 45
Duits, Engels, Frans, Spaans
eind april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.