Camping Reine Mathilde

Camping Reine Mathilde is een familiecamping in Normandië (Calvados) met zwembad op een paar kilometer van het strand aan de Normandische kust. De camping ligt in een natuurlijke omgeving van Normandië en is een ideaal startpunt om de bezienswaardigheden uit de Tweede Wereldoorlog te bekijken. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en allen door groen omgeven. Origineel overnachten kan in een zogenaamde Pod. Een simpel houten hutje te midden van de natuur. In de ochtend loopt u naar de bar van camping Reine Mathilde waar u warme broodjes en verse croissantjes kunt kopen. Heeft u iets te vieren? Bestel dan een lekkere taart! In het hoogseizoen vindt u op Camping Reine Mathilde elke dag een leuke activiteit, zoals een jeu de boules wedstrijd, karaoke en swingende dansavonden. Kinderen kunnen spelletjes doen en boeken lenen bij de receptie. Volop vermaak vindt u in het verwarmde openlucht zwembad met peuterbad voor de allerkleinsten.

Vakantie in Normandië

Ontdek de groene regio Normandië en bezoek de Mont-Saint-Michel, het prachtige Honfleur en het vissersgebied van Port en Bessin. Ook de Normandische stranden vindt u op een paar minuten rijden. In de omgeving van camping Reine Mathilde kunt u wandelen, fietsen, paardrijden en themaparken bezoeken. Naast de leuke Franse dorpjes, het tapis (tapijt) van Bayeux en sportieve activiteiten zult u onder de indruk zijn van de historie van de landingsstranden, zoals Utah en Omaha Beach. Langs dit gedeelte van de kust liggen diverse musea en bijzondere plekken die een belangrijke rol hebben gespeeld tijdens de landing van de geallieerden.

Overige information van deze accommodatie

Camping Reine Mathilde
Frankrijk Normandië Calvados Étréham

Route de Ste. Honorine-des-Pertes, 14400 Etréham

Engels, Frans
april - september

Contactformulier

1 beoordeling

Beoordeling schrijven
  1. Ik ga deze zomer weer

    Gezellige mooi onderhouden camping in het centrum van de WW2 omgeving. Wij gingen in het D-Day weekend op de bonnefooi en kregen hier een plaats toegewezen op een extra geopend veld. Wij hadden drie tentjes mee en kregen een ruime plek toebedeeld voor 36 per 12 euro per nacht. Dat is 12 euro per persoon. Ze hadden de hoofdprijs kunnen vragen in dat weekend maar deden dat niet. Betalen hoefde pas aan het eind. Ontbijten is mogelijk voor 7.50 per persoon met Ei, spek, jus ‘d Orange en koffie (en een mandje vol camembert, jam etc.. Ook zijn er broodjes te bestellen. Personeel is er heel vriendelijk en verstaan ook Engels. Sanitair is wel schoon maar gedateerd (wc bril ontbrak). Ik ga deze zomer weer naar Normandie en ga weer naar deze camping.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe