Camping Le Creulet

De boerderijcamping Le Creulet is landelijk gelegen in het departement Calvados in de regio Normandië. Op de boerderij wordt melkvee gehouden en lopen er kleine boerderijdieren rond. Camping Le Creulet biedt ruime kampeerplaatsen en prima, schoon sanitair. Op de camping zijn diverse zuivelproducten en vers brood verkrijgbaar. Bezoek tijdens uw vakantie op de kleine camping Le Creulet de stad Bayeux en de bereomde landingsstranden.De Normandische kust ligt op 12 kilometer van de rustige camping. Langs de kust vindt u prachtige zandstranden, gezellige badplaatsen en restaurantjes van elk niveau.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Le Creulet voor je op een rij gezet:

Camping Le Creulet
Frankrijk Normandië Calvados Crouay

14400 Crouay

Engels, Frans

Contactformulier

3 Reviews

Schrijf een review
  1. Prima camping

    Prima camping, ongedwongen sfeer, geen vooraf ingedeelde vakken. Tent met tafels en stoelen voor als het regent. Broodjes voor ’s morgens te bestellen is heerlijk.

  2. Heerlijke boerencamping

    Heerlijke boerencamping met hele lieve mensen. Heel rustig en gemoedelijk. Er zijn zeer ruime plekken en alles is ongedwongen. Schoon sanitair! Echt een hele erge aanrader voor een relaxte vakantie!

  3. Rustige landelijk gelegen camping

    Rustige landelijk gelegen camping met een vriendelijke beheerder, Nederlands sprekend, beter nog Gronings. Service goed.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe