Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 4
Kampeerterrein: 1,3 ha

Camping Le Creulet

De boerderijcamping Le Creulet is landelijk gelegen in het departement Calvados in de regio Normandië. Op de boerderij wordt melkvee gehouden en lopen er kleine boerderijdieren rond. Camping Le Creulet biedt ruime kampeerplaatsen en prima, schoon sanitair. Op de camping zijn diverse zuivelproducten en vers brood verkrijgbaar. Bezoek tijdens uw vakantie op de kleine camping Le Creulet de stad Bayeux en de bereomde landingsstranden.De Normandische kust ligt op 12 kilometer van de rustige camping. Langs de kust vindt u prachtige zandstranden, gezellige badplaatsen en restaurantjes van elk niveau.

Camping Le Creulet

Frankrijk Normandië Calvados Crouay

14400 Crouay

+33 (0)2 31 92 45 27
Engels, Frans

3 Reviews

Review schrijven
  1. Prima camping

    Prima camping, ongedwongen sfeer, geen vooraf ingedeelde vakken. Tent met tafels en stoelen voor als het regent. Broodjes voor ’s morgens te bestellen is heerlijk.

  2. Heerlijke boerencamping

    Heerlijke boerencamping met hele lieve mensen. Heel rustig en gemoedelijk. Er zijn zeer ruime plekken en alles is ongedwongen. Schoon sanitair! Echt een hele erge aanrader voor een relaxte vakantie!

  3. Rustige landelijk gelegen camping

    Rustige landelijk gelegen camping met een vriendelijke beheerder, Nederlands sprekend, beter nog Gronings. Service goed.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.