Camping Huttopia Calvados - Normandie is een prachtige camping op het platteland van Normandië met zwembad midden in de Pays d’Auge van de Calvados.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 180
Kampeerterrein: 4,5 ha

Camping Huttopia Calvados – Normandie

Camping Huttopia Calvados – Normandie in Moyaux is een prachtige camping op het platteland van Normandië met zwembad midden in de Pays d’Auge van de Calvados. De camping heeft kampeerplaatsen voor alle kampeermiddelen die zijn afgebakend door appelbomen. De camping in Normandië ligt midden in een voormalig park en biedt rustige, schaduwrijke standplaatsen van 60-100 m² voor tenten, caravans en campers. Alle plaatsen zijn voorzien van elektriciteit, u hoeft alleen maar uw favoriete plekje te kiezen in de boomgaard of met uitzicht op de weilanden! Het kampeerterrein ligt op 200 meter van het kasteel. Er zijn geen stacaravans. U kunt op Camping Huttopia Calvados – Normandie genieten van rustige avonden. De camping biedt schoon sanitair met privé douches, douche voor mindervaliden, visvijfer, tennisbaan, mini-golf, babykamer, een crêperie, supermarkt en spelletjeskamers.

Prachtige 4-sterrencamping in Normandië

In de omgeving van Camping Huttopia Calvados – Normandie kunt u wandelen en fietsen. Het Normandische platteland is werkelijk prachtig! De camping ligt op 30 minuten van het strand van Deauville. Breng een bezoek aan de wereldberoemde dorpjes Camambert, Livarot en Pont-L’Eveque. Maak kennis met de heerlijke kazen en cider afkomstig uit deze regio. Neem de tijd voor culturele ontdekkingen, wandelingen, lokale gastronomie, zwemmen en familie-activiteiten. Dat belooft een dynamische vakantie te worden in het hart van de schitterende landschappen, waar Normandië zo bekend om is.

We hebben een aantal opties voor Camping Huttopia Calvados - Normandie voor je op een rijtje gezet:

Camping Huttopia Calvados – Normandie

Frankrijk Normandië Calvados Moyaux

Le Val, 14590 Moyaux

+31 (0) 85 040 11 40
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.