Meer foto's

Tendi O2 Camping

Tendi O2 Camping is een rustig gelegen camping in een natuurlijke omgeving op 5 kilometer van zee. De camping is ideaal voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur. De Tendi safaritenten staan op een apart deel van de camping met uitzicht over de velden. Uiteraard is er een heerlijk (verwarmd) zwembad met apart kinderbad. Er is een speeltuin met speelveld en volleybalveld voor de kinderen.
In het stadje Granville met zijn haventje (6 kilometer) zijn verder alle voorzieningen beschikbaar zijn, zoals: een supermarkt, bakkers, slager, winkels met lokale producten, postkantoor, VVV, diverse cafés en (vis) restaurants en een marktje op zaterdag.

Kamperen in Normandië

O2 Camping ligt op 5 kilometer van zee in de baai van Mont Saint Michel in Normandië. De streek La Manche in West Normandië kent vele gezichten, van natuurlijke baaien met strandjes met eb en vloed, authentieke dorpjes, havenstadjes, tot langgerekte stranden met duinen. Parc Naturel Régional des Marais du Cotentin et du Bessin, de stranden van Utah Beach (bekend van D-Day) en Mont Saint Michel (bekende abdij, te bezoeken bij eb) liggen allen binnen 1 uur rijafstand van de camping. Ook kun je vanuit Granville een boottocht maken naar het eiland Chausey. De omgeving is tevens uitermate geschikt voor fietsers en wandelaars, of je kunt iedere dag van de week kiezen voor een ander strand.

Overige information van deze accommodatie

Boek Tendi O2 Camping op de campingwebsite of bij een van onze partners:

Tendi O2 Camping
Frankrijk Normandië Calvados Longueville

La Bretonnière, 50290 Longueville, Frankrijk

Engels, Frans
half mei - hal september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe