Homair La Vallée

Camping La Vallée is een echte familiecamping in Normandië en is ideaal gelegen in een vallei in het hartje van de stad Houlgate in het departement Calvados. De camping ligt op 900 meter van de zee en de Normandische stranden. Camping La Vallée beschikt over 372 kampeerplaatsen en 65 compleet ingerichte en luxueuze huuraccommodaties. Op de camping zijn een groot zwembad met glijbanen en uiteenlopende animatie voor de kinderen aanwezig. Voor de ouderen is er ’s avonds ook voor entertainment gezorgd met concerten en live optredens bij het restaurant.

Kamperen in Normandië

Langs de Côte Fleurie, zo heet de bloemenkust hier, liggen talloze badplaatsen met een uiteenlopend aanbod restaurantjes, terrasjes en winkeltjes. De camping is het ideale vertrekpunt om de mondaine badplaatsen Deauville en Trouville te bezoeken of de historische dorpjes van Normandië. Daarnaast bent u in de gelegenheid om de landingsstranden en oorlogsmonumenten van D-Day te bezoeken. Houdt u van een sportieve vakantie? Langs de kust en in het achterland kunt u prima wandelen en fietsen. Op de meeste stranden kunt u zeilboten huren of gewoon een duik nemen in de zee. Of u nu met zijn tweetjes of met de kinderen bent. Op de Camping Village La Vallée in Normandië hoeft u zich zeker niet te vervelen. Verder zijn er te ontdekken: Honfleur, de landingsstranden, de kathedraal van Bayeux, de Basiliek van Lisieux, het Amerikaanse kerkhof, museum Memorial van Caen, Mont-Saint-Michel, de kliffen van Étretat, la Route du Cidre, la Suisse Normande en nog veel meer.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Homair – La Vallée voor je op een rijtje gezet:

Homair – La Vallée
Frankrijk Normandië Calvados Houlgate

88 route de la Vallée, 14510 Houlgate

0031 (0)20 721 93 12
Engels, Frans
april - november

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe