Camping Les Peupliers is een kleinschalige en gezellige familiecamping met zwembad in Normandië op 300 meter van de zee en het lange brede zandstrand.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 164
Huuraccommodaties: 44
Kampeerterrein: 4 ha

Camping Les Peupliers

Camping Les Peupliers is een kleinschalige en gezellige familiecamping met zwembad in Normandië op 300 meter van de zee en het lange brede zandstrand. De camping beschikt over een winkel en biedt verschillende activiteiten aan, zoals fitness, een speeltuin en thema avonden voor jong en oud. De groene staanplaatsen zijn met groene heggetjes afgebakend. Tevens kunt u op camping Les Peupliers een mobil-home, stacaravan of pipowagen huren. Het sanitair op de camping is prima in orde.

Ontdek Normandië en de Côte Fleurie

De camping is ideaal gelegen voor een bezoek aan de D-Day landingsstranden en oorlogsmonumenten uit de Tweede Wereldoorlog. Daarnaast kunt u prima tripjes maken naar Caen, Bayeux, Honfleur en de mondaine badplaatsen Deauville en Trouville langs de Côte Fleurie. In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken en fietsen door het groene achterland van Normandië.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Peupliers (Calvados) voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Peupliers (Calvados)

Frankrijk Normandië Calvados Merville-Franceville

Allée des Pins, 14810 Merville Franceville

+33 (0)2 31 24 05 07
april - oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.