Algemene gegevens

Staanplaatsen: 19
Huuraccommodaties: 1
Kampeerterrein: 0,5 ha
Hoogte: 28 m

Camping des Pommiers

Camping des Pommiers in La Cambe is een kleine camping in de Calvados vlakbij de Normandische kust. De camping ligt op twee kilometer van het dorp La Cambe. In het dorpje is een slagerij, bakkerij en kruidenierswinkel waar u uw dagelijkse boodschappen kunt doen. Zo kunt u heerlijke Franse gerechten bereiden op de camping. Het kampeerterrein heeft afgebakende plaatsen die omgeven zijn door groen. Er is de mogelijkheid tot het huren van een mobile-home of een stacaravan. De camping beschikt over een aantal faciliteiten als een winkeltje voor vers brood, een recreatieruimte en gratis wifi. Camping des Pommiers is ideaal voor natuurliefhebbers, rustzoekers en gezinnen met jonge kinderen.

Kamperen in de Calvados

Tijdens het verblijf op Camping des Pommiers geniet u niet alleen van de prachtige omgeving, maar kunt u ook de historie ontdekken. De camping ligt tussen de invasiestranden Omaha en Utah Beach. In de omgeving van de camping zijn er vele oorlogsmonumenten, die gerelateerd zijn aan de Tweede Wereldoorlog. Verder zijn er in de omgeving van camping des Pommiers prachtige dorpen en steden te vinden waar u een heerlijke dag uit beleefd. Geniet bijvoorbeeld tijdens de warme zomerdagen op het terras van Caen en ontdek de kunst en cultuur in Bayeux.

We hebben een aantal opties voor Camping des Pommiers voor je op een rijtje gezet:

19

1

0,5 ha

28 m

Camping des Pommiers

Frankrijk Normandië Calvados La Cambe

Les Vignets, 14230 La Cambe

+33 (0)2 31 22 74 92
Engels, Frans, Nederlands

1 Beoordeling

Review schrijven
  1. Gezellige camping met Nederlands sprekende eigenaar

    Een gezellige, niet al te grote camping. De plekken, zijn ruim voldoende. De eigenaresse spreekt Nederlands, dat heeft zij zichzelf aangeleerd. Als je aan komt, krijg je een leuke map vol met informatie over de omgeving. De camping ligt centraal, in het invasie gebied, en overal vlakbij. De douches zijn klein, maar schoon. Er is gratis WIFI. Elke dag vers brood na bestelling. Je kan de camping pas reserveren vanaf half januari. Zeker doen als je in de 1e week van juni daar heen gaat . Wij hebben hier al verschillende malen gestaan en komen steeds weer terug. Het bevalt ons daar prima.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.