Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 55
Huuraccommodaties: 3
Kampeerterrein: 2 ha
Hoogte: 100 m

Welkom bij Camping Le Picard

Camping Le Picard is een kleine en landelijk gelegen familiecamping met zwembad in het plaatsje Tournières. De camping in de Calvados streek is een goede uitvalsbasis om Normandië te ontdekken. Er is een zwembad en een peuterbadje waar de allerkleinsten zich op een zomerse dag prima kunnen vermaken. Daarnaast is er ook een speeltuin met leuke speeltoestellen. De camping ligt op nog geen 20 kilometer van de plaats Bayeux, een leuke stad om te bezoeken. Op dit kampeerterrein zijn 55 kampeerplaatsen beschikbaar. Deze plaatsen zijn geschikt voor kampeerders met caravan, tent of camper. Ook zijn er 33 huuraccommodaties waar de luxe kampeerder gebruik van kan maken. Deze mobile home’s zijn goed onderhouden en eigentijds ingericht.

Kleinschalig kamperen in Normandië

Op camping Le Picard hoef je je zeker niet te vervelen. Er is een zwembad, een speeltuin, en de camping is gelegen in een mooie omgeving. In de omgeving is ook genoeg te zien en te doen. Zo kan je bijvoorbeeld een uitstapje maken naar de landingsstranden bij Caen. Of bezoek de middeleeuwse abdij Mont Saint Michel op het gelijknamige eilandje gelegen ten noorden van de camping. Daarnaast kan je natuurlijk ook de omgeving van de camping verkennen en een mooie wandeling of fietstocht maken in de buurt. Kortom, genoeg te zien en te doen op camping Le Picard in Normandië.

We hebben de beste opties voor Camping Le Picard voor je op een rijtje gezet:

Camping Le Picard

Frankrijk Normandië Calvados Tournières

Lieu dit Le Picard, 14330 Tournières

0033 (0) 2 31 22 82 44
Engels, Frans
januari - december

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.