Sites et Paysages De Martinière

Camping de Martinière in Saint-Pierre-de-Chartreuse is een charmecamping binnen de muren van een typische Kartuizerboederij tussen Grenoble en Chambéry in het hart van het natuurreservaat in de Isère in de Rhône-Alpes. Een vakantie in de bergen te midden van de prachtige natuur. De kampeerplaatsen liggen op een vlak terrein en zijn afgebakend door hagen en verschillenden soorten bomen. U kunt kiezen uit plekken in de schaduw of in de zon. Daarnaast zijn de plaatsen ruim en kunt u er ook uw auto goed parkeren. De accommodaties bieden een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. Camping de Martinière beschikt over een groot zwembad midden in de bergen met een apart peuterbadje voor de allerkleinsten. Er is een speeltuin met enkele speeltoestellen en een trampoline. Voor sportievelingen is er een sportveld en tafeltennis. Ontdek ook geocaching waarbij u met behulp van een gps-ontvanger of een telefoon verschillende verstopplaatsen in de natuur moet vinden.

Sites et Paysages De Martinière, kamperen in de Isère

De omgeving rondom camping de Martinière is prachtig en rijk aan flora en fauna. Een ideale plek voor fantastische wandelingen met 270 kilometer aan wandelpaden. Altijd al een willen paragliden? Op 3 kilometer van de camping kunt u uw eerst vlucht maken. Er zijn nog veel meer sporten te f in de Isère: via ferrata, speleologie, vissen en tennissen. Bezoek ook de idyllische stadjes en bijvoorbeeld de distilleerderij des Chartreux met de beroemde likeur.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Sites et Paysages De Martinière voor je op een rijtje gezet:

Camping Sites et Paysages De Martinière
Frankrijk Rhône-Alpes Isère Saint-Pierre-de-Chartreuse

route du Col de Porte, 38380 Saint-Pierre-de-Chartreuse

Engels, Frans
mei - half september

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe