Camping de la Plage in Treffort is een familiecamping in het hart van de Alpen te midden van de natuur aan een meer in de Isère in de Rhône-Alpes.

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 75
Huuraccommodaties: 6
Kampeerterrein: 2 ha

Camping de la Plage

Camping de la Plage in Treffort is een familiecamping in het hart van de Alpen vlakbij Grenoble te midden van de natuur aan de rand van het meer van Monteynard in de Isère in de Rhône-Alpes. Een verblijf rondom het meer van Monteynard is uitstekend voor iedereen die van natuur en water houdt.

De kampeerplaatsen op camping de la Plage zijn geschikt voor tenten, campers en caravans met drinkwater- en elektriciteitsaansluiting. De huuraccommodaties zijn ruim en liggen verspreid op terrassen met een uitzicht op het meer. Heeft u geen zin om te koken? Kom dan eten in het restaurant met lokale producten en ingrediënten.

Op 50 meter van de camping bevindt zich een zwembad waar campinggasten gratis toegang tot hebben. Tijdens het hoogseizoen zijn er op vrijdag of zaterdag leuke spelletjes, concerten of ander vertier onder het genot van een lekker maal.

Camping De la Plage in Isère

Ontdek de rijke natuur rondom camping de la Plage. Prachtige bloemen en uitzonderlijke uitzichten over het meer. Op het meer zelf kunt u windsurfen en kitesurfen. Ook ideaal voor waterskiën en wakeboarden. De boten La Mira en La Mirabelle op 100 meter van de camping nemen u mee voor een unieke boottocht op het meer.

We hebben de beste opties voor Camping De la Plage Treffort voor je op een rijtje gezet:

Camping De la Plage Treffort

Frankrijk Rhône-Alpes Isère Treffort

Sous Jullière, 38650 Treffort

0033 (0)4 76 34 06 31
Duits, Engels, Frans, Italiaans
april - half oktober

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.