Alle foto's

Camping de la Plage

Camping de la Plage in Treffort is een familiecamping in het hart van de Alpen vlakbij Grenoble te midden van de natuur aan de rand van het meer van Monteynard in de Isère in de Rhône-Alpes. Een verblijf rondom het meer van Monteynard is uitstekend voor iedereen die van natuur en water houdt.

De kampeerplaatsen op camping de la Plage zijn geschikt voor tenten, campers en caravans met drinkwater- en elektriciteitsaansluiting. De huuraccommodaties zijn ruim en liggen verspreid op terrassen met een uitzicht op het meer. Heeft u geen zin om te koken? Kom dan eten in het restaurant met lokale producten en ingrediënten.

Op 50 meter van de camping bevindt zich een zwembad waar campinggasten gratis toegang tot hebben. Tijdens het hoogseizoen zijn er op vrijdag of zaterdag leuke spelletjes, concerten of ander vertier onder het genot van een lekker maal.

Camping De la Plage in Isère

Ontdek de rijke natuur rondom camping de la Plage. Prachtige bloemen en uitzonderlijke uitzichten over het meer. Op het meer zelf kunt u windsurfen en kitesurfen. Ook ideaal voor waterskiën en wakeboarden. De boten La Mira en La Mirabelle op 100 meter van de camping nemen u mee voor een unieke boottocht op het meer.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping De la Plage Treffort voor je op een rij gezet:

Camping De la Plage Treffort
Frankrijk Auvergne-Rhône-Alpes Isère Treffort

Sous Jullière, 38650 Treffort

Duits, Engels, Frans, Italiaans
april - half oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe