Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 20
Kampeerterrein: 1,5 ha
Hoogte: 938 m

Camping le Champ du Moulin

Camping le Champ du Moulin in Venosc is een kleine gezinscamping in de vallei van Vénéon bij Les Deux Alpes op loopafstand van de skipiste in de Isère in de Rhône-Alpes. In de winter heerlijk skiën en in de zomer erop uit met de mountainbike. De kampeerplaatsen zijn afgescheiden door natuurlijke groei waaronder bomen, rotsen en gewassen. Vanaf elke plek heeft u een prachtig uitzicht op de bergen. Er zijn verschillende huuraccommodaties te huur zoals stacaravans, houten chalets en gemeubileerde appartementen. Camping le Champ du Moulin verzorgt geen animatie. U kunt hier terecht om tot rust te komen, om van de wilde natuur te genieten of voor de sport. Totale ontspanning vindt u in de sauna. Vermaak is te vinden in de speeltuin, op de jeu de boulesbaan of bij de tafeltennistafels.

Gezinscamping le Champ du Moulin in de Isère

In de zomer zijn er vele mountainbikepaden rondom camping le Champ du Moulin open voor prachtige rit per fiets. En in de winter profiteert u van de witte sneeuw en de skipistes op nog geen vijf minuten lopen. Het nationaalpark les Ecrins ligt op 10 minuten te voet en u kunt hier heerlijk wandelen en het meer van Lauvitel bewonderen. In de zomer is het avonturenpark in Venosc geopend voor een gezellig dagje uit met het gezin. Waaghalzen volgen een cursus paragliden of wagen zich aan een tocht in een raft op de rivier.

Camping Le Champ du Moulin

Frankrijk Rhône-Alpes Isère Venosc

38520 Venosc

+33 (0)4 76 80 07 38
Engels, Frans, Italiaans
gehele jaar m.u.v. mei, oktober en november

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.