Algemene gegevens

Staanplaatsen: 160
Huuraccommodaties: 58
Kampeerterrein: 2,6 ha
Hoogte: 270 m

Camping Les Trois Lacs du Soleil in de Isère

Camping Les Trois Lacs du Soleil in Trept is een gezinscamping gelegen aan drie meren en omgeven door groene heuvels en bossen in de Isère in de Rhône-Alpes. De camping beschikt over een zwembad met pierenbadje voor urenlang waterplezier.

De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen op een gazon. Er zijn schaduwplekken, plaatsen in de halfschaduw of zonnige plaatsen. De plekken zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Kampeert u liever in een comfortabele huuraccommodatie? Kies dan een van de cottages, chalets of ingerichte tenten. Koop uw boodschappen bij de campingwinkel en ontbijt ‘s ochtends met vers brood. Er zijn twee wasmachines en een droger aanwezig op de camping. Voor gezinnen met jonge kinderen is er een speciale sanitaire ruimte met bad, douche en toilet. Het sanitair is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Blijf in vorm tijdens uw vakantie en doe uw workouts in de fitnesszaal. Er is een recreatieruimte met pooltafels en speelautomaten. Op de gehele camping kunt u gratis gebruikmaken van WiFi. In het restaurant dat uitkijkt over het grote meer en het zwemmeer kunt u traditionele gerechten nuttigen. Ook voor afhaalmaaltijden en pizza’s kunt u hier terecht. In het zwembad met reuzenglijbaan en pierenbadje maken groot en klein uren plezier. Er zijn twee tennisbanen op camping Les Trois Lacs du Soleil en er is een minigolfbaan.

Vakantie in de Isère op Les Trois Lacs du Soleil

Zwemmen is alleen toegestaan in het zwemmeer. Het is niet toegestaan om te zwemmen in de overige meren. Bezoek het klooster van Saint Chef en het schilderachtige stadje Morestel. Laat u verrassen door de grotten van La Balme. Er is meer te zien in de Isère: de watervallen van Glandieu en Chartreuse en haar beroemde likeur. Maak er een gezellig dagje uit van met de hele familie en ga naar Walibi Vallée Bleue.

Camping Les Trois Lacs du Soleil

Frankrijk Rhône-Alpes Isère Trept

La Plaine de Serrieres, 38460 Trept

+33 (0)4 74 92 92 06
Engels, Frans, Nederlands
begin mei - begin september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.