Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 2,5 ha
Hoogte: 492 m

Camping Détente et Clapotis

Camping Détente et Clapotis in Montferrat is een ecocamping aan de rand van een meer omgeven door natuur in de Rhône-Alpes in de Isère. Een ideale camping voor natuurliefhebbers en iedereen die van water houdt. U kunt kiezen uit kampeerplaatsen met of zonder elektriciteit. Enkele plekken beschikken ook over een afvalwateraansluiting en een waterpunt. In de sanitairruimten vindt u een familiedouche en privédouches die ook geschikt zijn voor mindervaliden. Bij restaurant Sun7 kunt u een hapje eten en genieten op het terras met uitzicht over het meer. Er is een broodservice, snackbar en een bar aanwezig op de camping. Totale ontspanning vindt u in het overdekte en verwarmde zwembad. Er is een kleine spa en een speelruimte voor kinderen om in het rond te spetteren. In de zomermaanden kunnen kinderen terecht bij de Kids Club. Ook is er een kinderopvang op Camping Détente et Clapotis. Voor jongeren worden er leuke uitstapjes georganiseerd, net als voor volwassenen.

Kamperen in de Isère

Vanaf camping International de Montferrat heeft u directe toegang tot het strand bij het meer. Tijdens het hoogseizoen is er een badmeester aanwezig en kunt u met een gerust hart gaan zwemmen. In het meer kunt u alle mogelijk watersporten beoefenen. Zo kunt u een hengeltje uitgooien en een dagje gaan vissen. Windsurfen en zeilen is ook mogelijk, en u kunt zelfs een cursus volgen. Heeft u een eigen bootje? Dan kunt u deze aanmeren bij de aanlegsteiger op het meer.

Camping Détente et Clapotis

Frankrijk Rhône-Alpes Isère Montferrat

La Véronière, 1578 rue des Chevaliers de l’an Mil, 38620 Montferrat

+33 (0)4 76 55 33 94
Duits, Engels, Frans, Italiaans
half april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.