Algemene gegevens

Staanplaatsen: 90
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 2,5 ha
Hoogte: 755 m

Camping Le Pré Rolland

Camping Le Pré Rolland in Mens is een actieve camping in een groene omgeving aan de voet van de Vercors in de Rhône-Alpes in de Isère. Een rustige camping tussen de bergen met volop activiteiten in de nabijheid. De kampeerplaatsen op het kampeerterrein zijn geschikt voor tenten en caravans. Er zijn plekken in de zon en in de schaduw net wat u zelf graag wilt. De plaatsen zijn afgebakend door middel van struiken, hagen en bomen en bieden voldoende privacy. Daarnaast verhuurt de camping ook comfortabele stacaravans en chalets. Voor groepen is er een speciale slaapzaal. Er is een snackbar en een bar en u kunt gratis gebruikmaken van de WiFi-verbinding op de camping. Het zwembad op camping Le Pré Rolland is gratis toegankelijk en open in alle weekenden in juni en dagelijks in de maanden juli en augustus. De jeu de boulesbaan ligt in de schaduw, dus u kunt ook op het heetst van de dag een leuk potje jeu de boules spelen met andere campinggasten. Daarnaast is er een volleybalveld aanwezig, tafeltennis en een speeltuin voor kinderen.

Rustige camping in de Isère

Camping Le Pré Rolland ligt in een veelzijdige regio waar u kunt genieten van het landschapen en de vele activiteiten in de buurt. Er zin prachtige wandelingen en trektochten te maken te voet, te paard of met de fiets. Iedereen die van avontuur houdt kan gaan klimmen in de bergen, een beginnerscursus paardrijden volgen of gaan deltavliegen. Maar dat is nog niet alles, wat denkt u van bungeejumpen, surfen en via ferrata? Met het hele gezin gaat u het avontuur aan in een parcours tussen de bomen.

Camping Le Pré Rolland

Frankrijk Rhône-Alpes Isère Mens

Place Richard Willm, 38710 Mens

+33 (0)4 76 34 65 80
Engels, Frans
half april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.