Alle foto's

Domaine de la Catinière

Camping Domaine de la Catinière in Fiquefleur-Équainville is een gezellige gezinscamping met zwembad in Normandië in een prachtige groene rustige vallei van de Eure op 5 kilometer van Honfleur. Op deze kindvriendelijke camping in Normandië is een lekker zwembad aanwezig en faciliteiten voor jong en oud. De omgeving van de camping is groen en in de buurt vindt u meren, bossen, stranden, bergen, dorpen, kastelen en oorlogsmonumenten. Camping Domaine de la Catinière biedt u afgescheiden kampeerplaatsen van verschillende afmetingen met of zonder elektriciteit. Tevens kunt u ingerichte comfortabele stacaravans (met terras of tuin) voor 1 tot 6 personen huren. De compleet ingerichte stacaravans zijn uitgerust met een keuken, slaapkamer, douche en toilet, natuurlijk zijn het tuinmeubilair en een parasol inbegrepen.

Kindvriendelijke camping

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de campingwinkel (met eenvoudige (afhaal)maaltijden, brood en levensmiddelen). In de snackbar van camping Domaine de la Catinière kunt u afhaalgerechten gebruiken. In de zomer verzorgt Camping Domaine de la Catinière gezellige (thema)avonden met bingo, barbecue en optredens van artiesten. Gedurende het hoogseizoen worden verschillende activiteiten voor de kinderen georganiseerd zoals een tafeltenniscompetitie, speurtocht, voetbalwedstrijden, bingo en voorlezen voor peuters en kleuters.

Kamperen in Normandië

Camping Domaine de la Catinière ligt nabij Honfleur en de plaatsen Etretat, Deauville-Trouville, Pont L’Éveque, verschillende natuurparken en de zandstranden van de Côte Fleurie. Het beroemde Etretat is een (in de zomer drukbezochte) pittoreske plaats net iets boven Le Havre. Etretat ligt aan zee met aan weerszijden de spectaculaire krijtrotsen Porte d’Amont en Porte d’Aval. Bij eb kunt u de Trou a l’ Homme, een grot, bezoeken waar u zeker van onder de indruk zult zijn. Het sfeervolle Honfleur moet u zeker gezien hebben. De historische haven, talloze kunstgalerieën en de markt zijn een echte aanrader. U kunt hier heerlijk eten en kuieren door de smalle steegjes. Aan de Côte de Fleurie liggen fraaie badplaatsen en lange zandstranden. De plaatsen Deauville, Trouville en Cabourg zijn de parels van Normandië en behoren tot de meest mondaine plaatsen van de Franse kust.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Sites et Paysages Domaine de la Catinière voor je op een rij gezet:

Camping Sites et Paysages Domaine de la Catinière
Frankrijk Normandië Eure Fiquefleur-Équainville

Route d’Honfleur D22, 27210 Fiquefleur-Équainville

Engels, Frans
half april - half september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe