Alle foto's

Camping Aire Naturelle Terre Ferme

Camping Aire Naturelle Terre Ferme is een kleine camping in boerderstijl in de Saône-et-Loire (Bourgogne). De rustige camping van 1 hectare biedt 20 zeer ruime plaatsen (voor tenten en caravans), een houten zomerhuis en een grote bungalowtent. Op het terrein lopen verschillende boerderijdieren. De camping Aire Naturelle Terre Ferme ligt verscholen op het platteland op maar 3 km van een afrit snelweg A39 (850 km van Utrecht). Camping Aire Naturelle Terre Ferme is ideaal voor een dagje bijtanken op uw doorreis naar het zuiden van Frankrijk. Natuurlijk bent u ook langer welkom op de camping om de Jura en de Bourgogne te ontdekken. Het sanitairgebouw is voorzien van toiletten, wascabines en een (af)wasplaats, maar ook van mindervaliden-sanitair en een babybad. Aan de buitenkant bevinden zich een urinoir en chemisch toilet.

Landelijk kamperen in de Bourgogne

Op de landelijke camping Aire Naturelle Terre Ferme is veel ruimte waar de kinderen kunnen spelen. Daarnaast wordt het terrein bewoond door Mozart de ezel, enkele schapen en scharrelkippen. Op het terrein ligt in het bos een vennetje, leuk om even naar toe te lopen om de benen te strekken, te picknicken of om koelte te zoeken als het erg heet is. Op bestelling is er vers brood verkrijgbaar. In het hoogseizoen wordt op  camping Aire Naturelle Terre Ferme een wekelijks barbecue- en pizza-avond gehouden, en op alle andere avonden gaat de “Tube-frites” open. Het overdekte terras fungeert als ‘huiskamer’. Hier wordt het eten geserveerd en mag u zelf koffie pakken.

Vakantie met kinderen in Saône-et Loire

La campagne Française, bos, weilanden met koeien en/of kippen, op de achtergrond de eerste heuvels van de Jura, en kleine rustige Franse dorpjes kenmerken de Bresse Bourguignonne. In de directe nabijheid is het goed fietsen, en na 10 minuutjes autorijden begint het wandelparadijs van de Jura, met achter elke bocht een ander uitzicht. Niet te missen: de waterval van Baume-les-Messieurs, het kasteel van Arlay, maar ook het Vogelpark in Villars-les-Dombes en het middeleeuwse plaatsje Pérouges. En natuurlijk mag een goed glas wijn niet ontbreken. Bezoek de wijngaarden van de Maconnais, Beaujolais en Bourgogne, maar vergeet ook niet de specifieke Jura-wijnen, al dan niet met bubbeltjes.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Terre Ferme voor je op een rij gezet:

Camping Terre Ferme
Frankrijk Bourgogne-Franche-Comté Saône-et-Loire Condal

386 Chemin des Baisses – Le Petit Condal

Duits, Engels, Frans, Nederlands
april - oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe