Algemene gegevens

Staanplaatsen: 50
Huuraccommodaties: 12
Kampeerterrein: 1 ha

Camping Moulin de Collonge

Camping Moulin de Collonge is een pittoreske charmecamping tussen de wijngaarden van de Bourgogne gelegen naast een meer in een natuurlijke omgeving. Voor iedereen die op zoek is naar rust en kalmte in een idyllisch decor vol bloemen, regionale producten en sportieve activiteiten.

Neem uw visgerei mee voor gezellige uurtjes vissen in het meer vlakbij camping Moulin de Collonge. Hier kunt u ook zwemmen en zonnen op het zand- of grasstrandje. Kinderen mogen hun opblaasbootje of kano meenemen voor uren waterplezier! Op de camping is er een springkussen en een leuk speeltuin, terwijl u een drankje kunt nuttigen aan de bar.

Saône-et-Loire, voor fiets- en wandelliefhebbers

Camping Moulin de Collonge ligt aan de ‘Voie Verte’, 117 kilometer aan prachtige fietspaden. Vergeet u dus vooral niet uw fiets mee te nemen op vakantie of huur er eentje bij de receptie. Wandelaars komen ook uitgebreid aan hun trekken met de ‘Balades Vertes’, adembenemende wandelpaden rondom de camping. Nog meer avontuur vindt u in de buurt op de manege voor een leuk ritje te paard. Kinderen maakt u blij met een tripje naar het avonturenpark ‘Acro Givry’, een heus avonturenparcours in de bomen. Nog meer plezier is te vinden in het dierenpark Touroparc.

Camping Moulin de Collonge

Frankrijk Bourgogne Saône-et-Loire Saint-Boil

71390 St. Boil

 

+33 (0)3 85 44 00 32
Engels, Frans
begin april - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.