Capfun - Camping Les Mimosas in de Aude (Languedoc-Roussillon) is een familiecamping met zwembad en waterpark aan een meer in Zuid-Frankrijk.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 153
Huuraccommodaties: 113
Kampeerterrein: 9 ha
Hoogte: 300 m

Camping Les Mimosas

Camping Les Mimosas in de Aude (Languedoc-Roussillon) is een keurige familiecamping met zwembad in het hart van het Regionale Natuurpark van Narbonne ‘Parc Naturel Régional de la Narbonnaise’ aan een meer. De camping in Zuid-Frankrijk ligt tussen de stranden Gruissan en L’Étang de Bages, op 7 km van Narbonne. Boek een vakantie in een van de chalets en volledig ingerichte huisjes voor 4-6 personen of verblijf op een van de kampeerplaatsen. Camping Les Mimosas beschikt over een waterpark met 3 zwembaden, 4 glijbanen en jacuzzi. Op de camping heerst een familiale sfeer en voldoende rust voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin. Maak gebruik van de sportfaciliteiten (tennis, mini-golf, tafeltennis, fitnessruimte) en de wellness ruimte van 60 m² (met massages en schoonheidsbehandelingen , sauna). Van april tot eind september zijn er op camping Les Mimosas een kinderclub, tieners club, sporttoernooien, aquarobics, bingo , shows, etc).

Vakantie aan de Middellandse Zee

Camping Les Mimosas in de Languedoc-Roussillon bevindt zich op 300m van het meer van Bages-Sigean waar u volop kunt genieten van waterrecreatie en waar u de roze flamingo’s een bezoekje kunt brengen. In de buurt stellen wij u fietstochten voor in het Regionaal Natuurpark van de Narbonnaise, uitstapjes op het platteland tussen de stieren, paardrijtochten, karten of rijden met de quad. In de watersportclub aan het meer van Bages kunt u een initiatie volgen in verschillende watersporten of u erin perfectioneren. Daarnaast kunt u het Afrikaans reservaat van Sigean met meer dan 3800 dieren op ruim 300 hectare bezoeken. In de omgeving liggen het indrukwekkende Massief de la Clape en het beroemde Canal du Midi, dat u te voet, met de fiets of per boot kunt ontdekken. Ten zuiden van de camping liggen de Katharen kastelen en de middeleeuwse stad Carcassonne (Unesco werelderfgoed). Ontdek het dorp Gruissan, een aangename badplaats met fijne zandstranden, een plezierhaven en echte paalwoningen.

We hebben een aantal opties voor Capfun - Camping Les Mimosas voor je op een rijtje gezet:

Capfun – Camping Les Mimosas

Frankrijk Languedoc-Roussillon Aude Narbonne

Chaussée de Mandirac, 11100 Narbonne

+33 (0)4 68 49 03 72
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.