Camping La Porte d’Autan in Saissac is een kleinschalige, rustige familiecamping met zwembad bij Carcassonne in de Montagne Noire (Languedoc-Roussillon).

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 78
Huuraccommodaties: 3
Kampeerterrein: 2,3 ha
Hoogte: 504 m

Camping La Porte d’Autan

Camping La Porte d’Autan in Saissac is een kleinschalige rustige familiecamping vlakbij Carcassonne in de Montagne Noire met prachtige uitzichten in de Aude, regio Languedoc-Roussillon. Laat alles van u af glijden aan de kant van het zwembad of geniet van de eindeloze potjes jeu de boules of tafeltennis. De kampeerplaatsen van camping La Porte d’Autan liggen verspreid over de camping en zijn voorzien van zowel schaduwplekken als zonnige plaatsen. In de avond kunt u heerlijk genieten van een verrukkelijke barbecue samen met de andere campinggasten op de gezamenlijke barbecueplaats. Elke week wordt door camping La Porte d’Autan een welkomstcocktail georganiseerd in de maanden juli en augustus om de nieuwe gasten welkom te heten.

Kleine camping La Porte d’Autan in de Aude

Het charmante plaatsje Saissac herbergt een prachtig Kartharenkasteel met een betoverend uitzicht op de bergen. Sportliefhebbers leven zich uit op de mountainbike of maken lange wandelingen op de vele wandelpaden. Ook ritjes per paard zijn aan te bevelen. Maak een mooie tocht langs alle wijngaarden en ontdek de grote wijnen Fitou, Corbière en Minervois. Een wijnproeverij staat dan natuurlijk ook op het programma.

Camping La Porte d’Autan

Frankrijk Languedoc-Roussillon Aude Saissac

Rue Boris Vian, 11310 Saissac

+33 (0)4 68 76 36 08
Engels, Frans, Spaans
half april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.