Camping La Nautique

Camping la Nautique is een gezellige familiecamping gelegen op een heuvel aan de voet van een meer met de zandstranden van de Middellandse Zee op slechts enkele kilometers afstand in Aude in de Languedoc-Roussillon. Een ideale camping voor rolstoelgebruikers met aangepaste accommodaties en activiteiten. Elke kampeerplaats beschikt over een eigen sanitairgebouwtje met eigen sleutel. Dat is nog eens luxe kamperen! De camping is in het bezit van het keurmerk Toerisme & Handicap. Er zijn aangepaste kampeerplaatsen voor caravans, vouwwagens, tenten of campers, met een verhard pad naar het gezamenlijke toiletgebouw. Hier vindt u een brede toegangsdeur, toilet met steunbeugel, douche met brancard, een douchestoel en een wastafel. Ook enkele accommodaties zijn aangepast met aangepaste keukens, badkamer en toegangshelling. Voor iedereen die een nieuwe sport wil uitproberen zijn er leuke clinics te volgen op camping La Nautique. Altijd al eens willen kitesurfen bijvoorbeeld? De surfschool geeft les aan beginners en gevorderden. Ook voor kinderen is er volop te doen. De Cool Bus haalt elke ochtend de kinderen op om bijvoorbeeld te gaan zingen, dansen en knutselen. Uitrusten kan in het door zonne-energie verwarmde zwembad met ligstoelen. Ook het zwembad is toegankelijk voor rolstoelgebruikers!

Kamperen in de Aude

Cultuur en kunst vindt u in Narbonne met haar prachtige geschiedenis, de markthallen en de St. Pasteur kathedraal. In het binnenland, vlakbij camping La Nautique staan prachtige kastelen en burchten in het zogenaamde Katharenland. Het kost soms wel een flinke klim, want velen zijn op steile rotswanden gebouwd. In de buurt zijn er vele wijngaarden en wijnkelders te bezoeken, natuurlijk met een echte proeverij!

Overige information van deze accommodatie

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid en rijzen? Boek nu!

Camping La Nautique
Frankrijk Languedoc-Roussillon Aude Narbonne

11100 Narbonne

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
maart - oktober

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe