Flower Camping Soleil D’Oc is een gezellige familiecamping in de Languedoc-Roussillon aan zee in de Aude vlakbij Narbonne in het zonnige Zuid-Frankrijk.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 113
Huuraccommodaties: 54
Kampeerterrein: 2,8 ha

Camping Soleil D’Oc in Languedoc-Roussillon

Flower Camping Soleil D’Oc is een gezellige familiecamping in de Languedoc-Roussillon aan zee in de Aude vlakbij Narbonne in het zonnige Zuid-Frankrijk. De camping ligt op 600 m van het strand. U heeft keuze uit standplaatsen, die zijn afgebakend door een gevarieerde begroeiing van struiken en bomen, en huuraccommodaties zoals ingerichte tenten en stacaravans. Er is veel animatie op de camping van karaoke avonden, magie -of dubbelgangerspektakels tot muziek momenten. U kunt ook genieten van een drankje in de bar of een lekkere maaltijd in het restaurant zodat u niet elke avond zelf hoeft te koken. Op Flower Camping Soleil D’Oc kunt u een elektrische barbecue en vouwbedden huren.

Familiecamping Soleil D’Oc in Languedoc-Roussillon

Camping Soleil D’Oc ligt aan de Middellandse Zee op 1.5 km van Narbonne Plage. De camping is de ideale uitvalsbasis voor wie allerlei watersporten wilt beoefenen. Denk hierbij aan onder andere surfen, diepzeeduiken, nautisch skiën, waterfietsen, strandzeilen, enz. Verder kan de sportieve vakantieganger zich amuseren met minigolf, paardrijden op een ranch, tennissen, karten paintball en verschillende trektochten te voet of per fiets. In de stad Narbonne vindt men alle grote winkels, leuke restaurants en uitgaansmogelijkheden. Er zijn ook vele bezienswaardigheden en musea voor de cultuurliefhebber.Verder is het ontdekken van het landschap zeker de moeite waard met zijn betoverende wijngaarden, uitzonderlijke landschappen en mediterrane geuren en culinaire lokale smaken.

Flower Camping Soleil D’Oc

Frankrijk Languedoc-Roussillon Aude Narbonne

route de Gruissan, 11100 Narbonne plage

+33 (0)4 68 49 86 21
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
Eind maart - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.