Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 330
Huuraccommodaties: 140
Kampeerterrein: 15 ha

Capfun – Domaine La Grande Cosse

Domaine La Grande Cosse is een grote camping tussen de zee en de bergen aan de Middellandse Zee in de mooie streek Languedoc-Roussillon. Op het natuurlijke schiereiland heeft u een directe privétoegang tot het zandstrand waar u in een ontspannen sfeer kunt genieten van uw vakantie. Het gehele jaar vindt u animatie voor de hele familie op de Domaine La Grande Cosse. Voor kinderen is er de kinder- en tienerclub met spelletjes, verkleedpartijen, sportactiviteiten en feestjes op het strand. Voor sportieve vakantiegangers zijn er verschillende sportactiviteiten zoals aquafitness, boogschieten en beachvolleybal. Kunstliefhebbers hebben de keuze uit verschillende workshops. Van beeldhouwen tot body paint. Naast zwemmen in de zee beschikt de camping ook over een verwarmd buitenbad en een peuterbad voor de kleintjes. Neem uw visgerei mee en gooi een hengeltje uit of trotseer de golven en ga windsurfen.

Vakantie aan zee in de Languedoc-Roussillon

Op een paar kilometer van Domaine La Grande Cosse bevindt zich het stadje Béziers. Te midden van de grootste wijngaard van Frankrijk vindt u hier een fantastische keuken, historische monumenten en het Canal du Midi waar u fijne fiets- en boottochtjes kunt maken. Voor liefhebbers van wijntoerisme zijn er vanaf april talloze evenementen zoals wandelingen door de wijngaarden of een proeverij op een prachtige locatie. Op zoek naar sportiviteit? Ga dan eens wandelen of mountainbiken in de Massif de la Clape en bewonder de prachtige natuur van de Languedoc-Roussillon.

We hebben de beste opties voor Capfun - Domaine La Grande Cosse voor je op een rijtje gezet:

Capfun – Domaine La Grande Cosse

Frankrijk Languedoc-Roussillon Aude Fleury-d'Aude

Saint-Pierre-la-Mer, 11560 Fleury-d’Aude

0033 (0)4 68 33 61 87
Duits, Engels, Nederlands, Spaans
maart - half oktober

1 beoordeling

Beoordeling schrijven
  1. Onderhoud kampeerterrein kan beter

    Sinds een paar dagen terug van La Grande Cosse. Wat is de camping achteruit gegaan. We komen er al 16 jaar maar dit hebben we nog nooit meegemaakt. Toen we aankwamen was er nog bijna niet gemaaid, het onkruid staat een halve meter hoog. Met 1 sanitairgebouw waren ze zogenaamd aan het opknappen en daarom was het gesloten. Nou daar leek het totaal niet op, het zag er alleen maar heel vervallen uit. Je moet bij aankomst meteen betalen, wil je eerder vertrekken krijg je je geld niet terug. Dus betaal niet alles vooruit!!! De slagbomen werkten niet meer, volgens de manager hoeft dat ook niet, ze kunnen toch van alle kanten de camping op. Gelukkig moet je vakantieplezier zelf maken en heeft het onze vakantie niet verknald. Maar een 4 sterren camping was het voor ons zeker niet op dat moment. Internet moet je kopen en is duur. Het werkte wel goed. De manager zei dat het volgend jaar allemaal weer beter zou zijn, nou wij zijn benieuwd.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.