Capfun camping Les Prises in La Tranche-sur-Mer is een familiecamping in de Vendée met waterpark gelegen in de baai van La belle Henriette in regio in Pays-de-la-Loire.

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 255

Capfun camping Les Prises

Capfun camping Les Prises in La Tranche-sur-Mer is een familiecamping in de Vendée met waterpark gelegen in de baai van La belle Henriette in regio in Pays-de-la-Loire. Tussen de badplaatsen Sables D’olonne en La Rochel. Camping Les Prises verhuurt stacaravans en appartementen. Het waterpark van de camping bestaat uit twee delen. Het eerste deel beschikt over een verwarmd buitenzwembad, 3 waterglijbanen en een peuterbad met miniglijbaan voor de kleintjes. Op het tweede deel kan je genieten van een overdekt verwarmd zwembad, een bubbelbad, een peuterbad en terras. Daarnaast kan je naar het 900 meter verderop liggende strand gaan om heerlijk te zwemmen, zonnen en te watersporten.

Kamperen in de Vendée

Er zijn veel activiteiten en bezienswaardigheden beschikbaar aan de kust van Vendée, op korte afstand van de camping. Langs de 13km lange stranden vindt je de beste surfspots van de regio, waaronder het mooie Terrière strand. Ga fietsen op de vele paden tussen de zee en de bossen, en proef van lokale specialiteiten zoals de Gâche Vendéenne of de Préfou op de traditionele markten. Op 90 km van de camping bevindt zich het park Le Puy du Fou, waar je de avontuurlijke geschiedenis van Frankrijk en Europa ontdekt door spectaculaire shows!

We hebben de beste opties voor Capfun - Camping Les Prises voor je op een rijtje gezet:

Capfun – Camping Les Prises

Frankrijk Pays de la Loire Vendée La Tranche-sur-Mer

142 Bvd De Lattre de Tassigny, 85360 La Tranche-sur-Mer

0033 (0)2 51 97 10 03
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.