Capfun - Domaine De Filament in Thoiras is een middelgrote camping met zwemgedeelte in de Gard gelegen aan de rand van het Parc National des Cevennes aan een rivier in de regio Occitanië.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 38
Huuraccommodaties: 152

Capfun – Domaine De Filament

Capfun – Domaine De Filament in Thoiras is een middelgrote camping met zwemgedeelte in de Gard gelegen aan de rand van het Parc National des Cevennes aan een rivier in de regio Occitanië. De camping ligt in de buurt van het bekende bamboebos van Anduze en de stoomtrein van Saint-Jean-Du-Gard. Capfun – Domaine De Filament verhuurt verschillende mobile homes en heeft plek voor je eigen camper, caravan of tent. De camping heeft een prachtig zwemgedeelte met een buitenbad, peuterbad en een glijbaan. Ook heb je toegang tot de rivier waar je heerlijk kan gaan zwemmen. Rondom Capfun – Domaine De Filament is genoeg te doen. Zo kan je het kasteel van Allègre en de Pont du Gard bezoeken. Maar ook kan je heerlijk wandelen. Verder is het zeker aan te raden om naar het bamboebos van Anduze en de grotten van Trabuc in het hart van de vallei van Mialet te bezoeken. Of maak een heerlijke kanotocht over de Gorges du Tarn.

We hebben een aantal opties voor Capfun - Domaine De Filament voor je op een rijtje gezet:

Capfun – Domaine De Filament

Frankrijk Languedoc-Roussillon Gard Thoiras

Route de Lasalle, 30140 Thoiras

+33 4 66 85 20 52
Engels, Frans, Nederlands

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.