Camping Le Moulinal

Camping Le Moulinal in Biron is een familiecamping bij de wijngaarden van Bergerac in de Dordogne in de Aquitaine. Een gezellige camping met een mooi zwemparadijs en volop animatie voor kinderen van alle leeftijden.

De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen verspreid over een met gras bezaaid kampeerterrein. De bomen zorgen voor aangename schaduw. Alle plaatsen beschikken over een elektriciteitsaansluiting en zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Echt luxe kamperen doet u op een Top Presta-plaats met een tuinhuis inclusief koelkast, tafel en zes stoelen en twee ligbedden. Naast traditioneel kamperen, kunt u hier ook overnachten in een van de comfortabele huuraccommodaties. Kies uit een chalet, een mobilhome, een ingerichte tent of een Maori-tent. Ter plaatse vindt u een restaurant, een bar en een supermarkt. De was kunt u doen in de wasserette met wasmachines en drogers. Bij de receptie kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

Een vakantie op camping Le Moulinal is een vakantie vol plezier. Het waterparadijs beschikt over een verwarmd buitenbad, een verwarmd binnenbad en een peuterbadje met glijbaan voor de kleintjes. Voor de groten zijn er twee glijbanen en een extra spannende: de SpaceBowl. Ook vindt u op de camping een meer met een mooi zandstrand, ideaal om te zwemmen of te vissen. Voor kinderen van 4 tot en met 18 jaar zijn er verschillende kidsclubs in de zomer die leuke en ludieke activiteiten organiseren. Verder is er een speeltuin, een springkussen, een sportterrein, minigolf en een tennisbaan.

Familiecamping Le Moulinal in de Dordogne

In de buurt van camping Le Moulinal vindt u een touwenparcours in het bos voor een actief dagje weg met de hele familie. De omgeving leent zich ook uitstekend om te gaan quadrijden, golfen, wandelen, paardrijden en tennissen. De Dordogne staat bol van de cultuur en historie. Bezoek de Middeleeuwse bastides van Monpazier, Monflanquin en Villeréal. Ook het kasteel van Biron is een aanrader tijdens uw vakantie in de Aquitaine. Proef de regio en ontdek de smaken van foie gras, eend en een heerlijk glaasje MontBazillac.

Overige information van deze accommodatie

Camping Capfun Le Moulinal
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Dordogne Biron

Etang du Moulinal, 24540 BIRON

Engels, Frans
april - half september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe