Algemene gegevens

Staanplaatsen: 250
Huuraccommodaties: 149
Kampeerterrein: 15 ha

Camping Le Val de Bonnal

Camping Le Val de Bonnal in Bonnal is een rustige, luxe kasteelcamping in de Jura aan een meer op het voormalige landgoed van een kasteel in de Jura (Franche-Comté). De camping bied uitstekende kampeerplaatsen, mobilhomes en een aantal bijzonder cabanes in de bomen en op het water. Le Val de Bonnal is een zeer uitgestrekt water- en watersportgebied van 150 ha, aangelegd rond vier recreatieplassen bij de Ognon. Ze verzorgen het decor voor de kwaliteitscamping  Le Val de Bonnal, ideaal gelegen om het zuiden van de Vogezen, de Elzas en de Jura te gaan verkennen. Het animatieprogramma volgen, luieren op het strand, lezen aan de oevers van de rivier, of wandelen rond de meren: U maakt altijd een goede keus! Aanwezig zijn een verwarmd aquapark met glijbanen, pierenbad, zonneweide met ligstoelen staan ter beschikking.

Camping Le Val de Bonnal in de Jura

Op loopafstand van camping Le Val de Bonnal liggen drie verschillende meren met strandjes, waar u kunt zwemmen, vissen en watersporten. Zwemmen kunt u natuurlijk ook prima in het waterpark met glijbanen op deze camping bij Rougemont. De rivier zelf is ook een feest voor watersportliefhebbers: met kano of kayak kunt u genieten van de stroomversnelling. In de originele (bij)gebouwen van het landgoed van deze camping bij Rougemont zijn nu de receptie en de snackbar gevestigd.

Camping Le Val de Bonnal

Frankrijk Franche-Comté Jura Bonnal

1 Chemin du Mouli, 25680 Bonnal

+33 (0)3 81 86 90 87
Engels, Frans
begin mei - begin september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.