Alle foto's

Camping de la Forêt

Camping de la Forêt in Jumieges is de ideale camping om Normandië te ontdekken, gelegen in een bosrijke omgeving vlakbij Rouen. In het zwembad op de camping, maar ook in het recreatiepark om de hoek zijn er tal van leuke sportactiviteiten te vinden voor groot en klein.

Het verwarmde en overdekte zwembad van camping de la Forêt is altijd 27°C, heerlijk aangenaam om uw vakantie in rond te brengen. De allerkleinsten vermaken zich in het peuterbad. Vlakbij het zwembad bevindt zich de kinderspeeltuin met glijbaan en klimrek. Ook is er een tafeltennistafel voor een geanimeerd potje pingpong.

Aanrader: de abdijenroute in Normandië

Camping de la Forêt is het ideale vertrekpunt om bijvoorbeeld de abdijenroute te starten en de mooie regio van Normandië te ontdekken. Bezoek de middeleeuwse stad Rouen of de golfbanen van Jumièges. Natuurliefhebbers maken een uitstapje naar het natuurreservaat in Bouquelon. Hier vindt u veel zeldzame en beschermde plantsoorten op een groot stuk privégrond. Het Seinedal is perfect voor het maken van mooie wandelingen of een gezellige picknick in de natuur.

Overige information van deze accommodatie

Camping De la Forêt
Frankrijk Normandië Seine-Maritime Jumièges

Rue Mainberte, 76480 Jumièges

Engels, Frans, Nederlands, Spaans
april - oktober

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe