Algemene gegevens

Staanplaatsen: 80
Huuraccommodaties: 17
Kampeerterrein: 3 ha
Hoogte: 50 m

Camping de la Forêt

Camping de la Forêt in Jumieges is de ideale camping om Normandië te ontdekken, gelegen in een bosrijke omgeving vlakbij Rouen. In het zwembad op de camping, maar ook in het recreatiepark om de hoek zijn er tal van leuke sportactiviteiten te vinden voor groot en klein.

Het verwarmde en overdekte zwembad van camping de la Forêt is altijd 27°C, heerlijk aangenaam om uw vakantie in rond te brengen. De allerkleinsten vermaken zich in het peuterbad. Vlakbij het zwembad bevindt zich de kinderspeeltuin met glijbaan en klimrek. Ook is er een tafeltennistafel voor een geanimeerd potje pingpong.

Aanrader: de abdijenroute in Normandië

Camping de la Forêt is het ideale vertrekpunt om bijvoorbeeld de abdijenroute te starten en de mooie regio van Normandië te ontdekken. Bezoek de middeleeuwse stad Rouen of de golfbanen van Jumièges. Natuurliefhebbers maken een uitstapje naar het natuurreservaat in Bouquelon. Hier vindt u veel zeldzame en beschermde plantsoorten op een groot stuk privégrond. Het Seinedal is perfect voor het maken van mooie wandelingen of een gezellige picknick in de natuur.

Camping De la Forêt

Frankrijk Normandië Seine-Maritime Jumièges

Rue Mainberte, 76480 Jumièges

+33 (0)2 35 37 93 43
Engels, Frans, Nederlands, Spaans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.