Camping l’Etang du Merle is een rustige familiecamping met zwembad gelegen aan een meertje aan de rand van de Morvan in de Bourgogne.

Algemene gegevens

Staanplaatsen: 43
Huuraccommodaties: 11
Kampeerterrein: 6 ha
Hoogte: 343 m

Camping de l’Etang du Merle

Camping l’Etang du Merle is een rustige familiecamping met zwembad gelegen aan een meertje aan de rand van de Morvan in de Bourgogne. Deze camping ligt in de bossen en biedt daarmee ruime schaduwrijke kampeerplaatsen en huuraccommodaties waaronder volledig ingerichte chalets en comfortable stacaravans geschikt tot 7 personen. De camping heeft faciliteiten voor mindervaliden. Een vakantie op camping de l’Etang du Merle is synoniem aan een vakantie in en rondom het water, met een zwembad, peuterbad en meertje waar je kanoën, waterfietsen en vissen. Dit alles wordt gecompleteerd met een speeltuin, multi-sportterrein, recreatieruimte en tafeltennis. Haal ’s ochtends vers brood bij de campingwinkel van camping de l’Etang du Merle waar u overigens ook de hoognodige boodschappen kunt vinden. Geniet van heerlijke lokale gerechten in de snackbar.

Kamperen in de Morvan

Caming l’Etang du Merle is de ideale camping voor ieder die van natuur, ontspanning en watersport houdt. De camping ligt een bosrijk gebiedt aan een meertje met vele watersportmogelijkheden zoals waterfietsen, surfen en vissen. Het Parc de Morvan met haar vele meren ligt op 25km en de Loirestreek en haar kastelen op 27km. De camping is een prima vertrekpunt voor mooie wandel- en fietstochten. Op de camping kan hiervoor een fiets gehuurd worden.Voor de snelheidsduivels ligt het racecircuit van Nevers Magny-Cours om de hoek. De streek is verder bekend om haar mooie historische dorpjes en de vele kerkjes en abdijen zoals Jailly, Rouy, Saint-Saulge. Of bezoek de kastelen van Fourcherenne, de Lichy, d’Espeuilles en Vesvres.

Camping de l’Etang du Merle

Frankrijk Bourgogne Nièvre Crux-la-Ville

Le Merle, 58330 Crux-la-Ville

+33 (0)3 86 58 38 42
Engels, Frans, Spaans
begin april - eind oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.