Alle foto's

Camping Des 2 Jumeaux

Camping des 2 Jumeaux is een kleinschalige ecocamping gelegen tussen de bergen van de Franse Pyreneeën en de Atlantische oceaan op een aantal kilometer van de Spaanse grens. Ontdek de vele watersportactiviteiten zoals surfen, waterskiën en duiken, de ideale plek voor liefhebbers van de zee.

De kampeerplaatsen en accommodaties van camping des 2 Jumeaux zijn gelegen op een terras en allen gescheiden door middel van bomen en struiken. U kunt gratis gebruikmaken van warm water. Deze ecocamping probeert zoveel mogelijk het gebruik van energie te limiteren en afval te scheiden. Alle huuraccommodaties zijn voorzien van dubbel glas, alle huishoudelijke apparaten zijn geclassificeerd met het A-label. Daarnaast hebben zijn alle kranen waterbesparend en groen afval wordt gecomposteerd.

Zwemmen in de Atlantische Oceaan

Vanaf camping Des 2 Jumeaux kijkt u zo de oceaan op en het prachtige strand ligt op 300 meter van de camping. Op het strand van Hendaye vindt u badmeesters zodat u met een gerust hart uw kinderen kunt laten spelen in de zee. Spanje ligt op nog geen 5 kilometer rijden waar u leuke uitstapjes kunt maken of boodschappen kunt doen. Sportievelingen kunnen zich uitleven in deze prachtige regio met surfen, duiken of een cursus volgen op een catamaran.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Des 2 Jumeaux voor je op een rij gezet:

Camping Des 2 Jumeaux
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Pyrénées-Atlantiques Hendaye

Route de la Corniche, 64700 Hendaye

Frans
maart - september

Contactformulier

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe