Camping Goyetchea

Camping Goyetchea is een gastvrije familiecamping op een groot bebost terrein van 3,5 hectare met de prachtige bergen van het Baskenland als decor op 10 kilometer afstand van de Atlantische kust in de mooie Pyreneeën-streek (Aquitaine). In het hoogseizoen hoeft u zich geen minuut te vervelen met de vele georganiseerde activiteiten. Gasten worden uitgenodigd voor een welkomstcocktail elke maandag op 19.00 uur op camping Goyetchea. U ontvangt dan alle benodigde informatie over activiteiten die die week plaatsvinden en tips voor een fantastisch verblijf. De kinderclub is voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Er worden leuke activiteiten georganiseerd zoals schatzoeken, schminken en sportieve toernooien. Het verwarmde zwembad met peuterbad is omheind. Altijd al eens het Baskenkaatsspel willen leren? Dat kan op het zogenaamde ‘fronton’ op de camping. Ook het Franse jeu de boules kan gespeeld worden op de speciale jeu de boulesbaan. Voor regenachtige dagen is er het ‘Jokoak Park’ met leuke spellen.

Vakantie aan de Atlantische kust

De ligging van camping Goyetchea vlakbij Biarritz en de mooie stranden zorgen voor veel surfplezier. Golfliefhebbers vinden hier prachtige golfbanen terwijl ze kunnen genieten van de zon. Het kleine Saint Pée-sur-Nivelle is een typisch Frans dorpje in het Baskenland waar u vele startpunten vindt voor mooie wandeltochten. Of ga eens picknicken in het bos van Saint Pée en laat u verrassen door de prachtige natuur. Het leuke plaatsje Saint Jean de Luz is een vissersdorpje waar u kunt zwemmen in de baai van St Jean. Bezoek de prachtige straatjes en bewonder de oude gekleurde gebouwen in de haven.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste opties voor Camping Goyetchea voor je op een rij gezet:

Camping Goyetchea
Frankrijk Nouvelle-Aquitaine Pyrénées-Atlantiques Saint-Pée-sur-Nivelle​

Quartier d’Ibarron, 64310 Saint-Pée-sur-Nivell

Engels, Frans
juni - september

Contactformulier

1 review

Schrijf een review
  1. Prima camping

    Prima camping dichtbij Biarritz in Frans Baskenland. Van de meeste plaatsen uitzicht over de omgeving. Zeer vriendelijke receptie.

We zijn benieuwd naar jouw ervaring! Schrijf een review.

Door het delen van je review ga je akkoord met onze Richtlijnen en Gebruiksvoorwaarden.

Blurred map of Europe