Algemene gegevens

Staanplaatsen: 119
Huuraccommodaties: 23
Kampeerterrein: 3 ha

Camping d’Ibarron

Camping d’Ibarron in Saint-Pée-sur-Nivelle is een ruime camping aan de voet van de bergen vlakbij de Spaanse grens in de Pyrénées-Atlantiques in de Aquitaine. Een rustige camping zonder avondanimatie met zwembad en peuterbadje.

De kampeerplaatsen zijn ruim en afgebakend en geschikt voor tenten, caravans en campers. Het vlakke en schaduwrijke terrein is ook goed toegankelijk voor mindervaliden. Naast traditioneel kamperen zijn er ook mobilhomes te huur op de camping. Honden zijn hier niet toegelaten. Op 400 meter van de camping vindt u een supermarkt. Op het terrein zelf is een broodservice aanwezig, een wasserette van wasmachine en droger en een speciaal servicepunt voor campers.

Om de rust te bewaren voor alle campinggasten organiseert camping d’Ibarron geen animatie in de avonduren. De omliggende dorpen zijn hier uitermate geschikt voor. Er is een zwembad en een peuterbadje voor de allerkleinsten aanwezig. Ook vindt u hier een speeltuin met leuke speeltoestellen, tafelvoetbal en een televisie in de recreatieruimte. Sportliefhebbers zijn te vinden bij de tafeltennistafels en het basketbalveld.

Ruime camping d’Ibarron in de Pyrénées-Atlantiques

Vanaf camping d’Ibarron zijn er tal van wandelingen en fietstochten te maken. Het treintje van La Rhune rijdt u rond in de omgeving. Ook de grotten van Sare zijn een aanrader. Huur een kano of kajak en maak een mooie aftocht op een van de rivieren in de buurt. De Spaanse grens is vlakbij en zeker de moeite waard om eens over te steken naar het buurland Spanje.

We hebben een aantal opties voor Camping d'Ibarron voor je op een rijtje gezet:

Camping d’Ibarron

Frankrijk Aquitaine Pyrénées-Atlantiques Saint-Pée-sur-Nivelle​

64310 Saint-Pée-sur-Nivelle

+33 (0)5 59 54 10 43
Engels, Frans, Spaans
begin mei - eind september

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.