Camping Duna Munguy

Camping Duna Munguy is een kleine, gezellige camping, ideaal voor gezinnen met kleine kinderen, vlakbij de Atlantische Oceaan aan de Baskische Kust waar u geniet van de rust, de zee en de mooie natuur. Het strand bevindt zich op 200 meter van de camping waar het heerlijk genieten is van de warme zon en de rustgevende geluiden van de zee. De ruime appartementen beschikken allemaal over een klein privétuintje met barbecue en een gezellig terrasje. Ideaal voor een warme zomeravond onder het genot van een hapje en een drankje. De kampeerplaatsen liggen in een groene omgeving en beschikken over een tafel en vier stoelen. Ontspanning en plezier vindt u in het verwarmde zwembad op camping Duna Munguy. Ook staan de tafeltennistafels de het tafelvoetbalspel tot uw beschikking. Kinderen vermaken zich in de kleine speeltuin.

Vakantie in Bretagne

Camping Duna Munguy ligt in het pittoreske dorpje St Jean de Luz. Bezoek de mooie tuinen ‘Jardin Botanique Littoral Paul Jovet’ en ontdek de vele plantsoorten. Het stadje is ook een prima plek om heerlijk aan het strand te liggen. Daarnaast is het voor watersportliefhebbers een waar paradijs. U kunt hier surfen en surflessen volgen, kajakken en raften. Op zoek naar nog meer avontuur? Parachutespringen is ook mogelijk. Voor een iets rustigere activiteiten maakt u een rondvaart of brengt u een bezoekje aan de bioscoop of het casino.

Overige information van deze accommodatie

Wij hebben de beste aanbieders voor Camping Duna Munguy voor je op een rijtje gezet:

Camping Duna Munguy
Frankrijk Aquitaine Pyrénées-Atlantiques Saint-Jean-de-Luz

District Acotz, 881, Chemin Duhartia, 64500 Saint-Jean-de-Luz

Engels, Frans
maart - half november

Contactformulier

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe