Algemene gegevens

Staanplaatsen: 92
Huuraccommodaties: 27
Kampeerterrein: 2,5 ha

Camping Merko Lacarra

Camping Merko Lacarra in Saint-Jean-de-Luz is een rustige en goed verzorgde familiecamping in de Pyrénées-Atlantiques vlakbij de Atlantische Oceaan in het mooie Aquitaine. De grote kampeerplaatsen, de vele winkeltjes in de buurt en de gezellige snackbar zorgen voor een heerlijk verblijf. De kampeerplaatsen op camping Merko Lacarra zijn ruim en schaduwrijk. De accommodaties zien er verzorgd uit en hebben een mooi uitzicht. Enkelen hebben zelfs een overdekt terras, ideaal voor regenachtige dagen. Vers stokbrood en lekkere croissantjes zijn dagelijks te verkrijgen bij de snackbar op bestelling. Ook ideaal voor snelle afhaalmaaltijden. Er is geen animatie, maar kinderen vermaken zich in de speeltuin of natuurlijk op het strand. U hoeft alleen maar de straat over te steken en u bent er al. Vergeet niet uw zwemschoenen mee te nemen, want er kunnen grote stenen in de zee liggen.

Familiecamping Merko Lacarra

Aan cultuur geen gebrek rondom camping Merko Lacarra. Het land van de Basken heeft een rijke historie en er zijn talloze musea te vinden. Ook een bezoekje aan de historische havenstad Bayonne is de moeite waard. Hier kijkt u uw ogen uit en geniet u van de bijzondere architectuur, de Gotische kathedraal en het klooster. Flaneren over het strand kan uitstekend in het badplaatsje Saint Jean de Luz of in Biarritz.

We hebben een aantal opties voor Camping Merko Lacarra voor je op een rijtje gezet:

Camping Merko Lacarra

Frankrijk Aquitaine Pyrénées-Atlantiques Saint-Jean-de-Luz

820 route des Plages, Plage d’Acotz, 64500 Saint-Jean-de-Luz

+33 (0)5 59 26 56 76
Engels, Frans
eind maart - begin oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.