Camping Le Val du Gave d'Aspe in Gurmençon is een familiecamping op het platteland, tussen Biarritz en Lourdes, aan de voet van de Franse Pyreneeën in de Pyrénées-Atlantiques (Aquitaine).

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 16
Hoogte: 250 m

Camping Le Val du Gave d’Aspe

Camping Le Val du Gave d’Aspe in Gurmençon is een familiecamping met zwembad op het platteland, tussen Biarritz en Lourdes, aan de voet van de Franse Pyreneeën in de Pyrénées-Atlantiques (Aquitaine). Op de camping zijn houten chalets met eigen terras te huur. Het terrein is volledig afgesloten en bewaakt. Elk huisje biedt privacy en rust. De nabijgelegen bergen nodigen uit tot prachtige wandeltochten en skiën in de winter. Wie van wielrennen houdt kan de mythische bergpassen van de Tour de France proberen. Daarnaast kunt u verschillende dagtripjes maken naar de kathedraal van de Heilige Maria van Oloron, de route van Saint-Jacques-de-Compostelle, bastides en burchten. U kunt ook genieten van het treintje Petit Train d’Artouste (het hoogste in Europa), de grotten van Bétharram of het berenpark in Borce. In de omgeving van de camping liggen de plaatsen Lourdes, de Baskische kust met de plaats Bayonne, Saint-Jean-de-Luz en Biarritz.

We hebben een aantal opties voor Camping Le Val du Gave d'Aspe voor je op een rijtje gezet:

16

250 m

Camping Le Val du Gave d’Aspe

Frankrijk Aquitaine Pyrénées-Atlantiques Gurmençon

6 rue de Lazeres, 64400 Gurmençon

+33 (0)5 59 36 05 07
Engels, Frans

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.