Camping Ilbarritz is een gastvrij vakantiedorp in het hart van het Franse Baskenland vlakbij de Atlantische kust op enkele kilometers afstand van Biarritz.

Algemene gegevens

Kampeerplaatsen: 115
Huuraccommodaties: 173
Kampeerterrein: 10 ha

Camping Ilbarritz

Camping Ilbarritz is een gastvrij vakantiedorp voor het hele gezin in het hart van het Franse Baskenland vlakbij de Atlantische kust op een prachtig landgoed op enkele kilometers afstand van Biarritz. Geniet van nietsdoen aan het strand of neem een frisse duik in het verwarmde binnenzwembad en laat u verleiden door de vele activiteiten die op de camping worden georganiseerd. In een groene omgeving die bezaaid is met prachtige bloemen verblijft u in een van de mooie chalets of bungalows op camping Ilbarritz. Of zet uw tent of caravan neer op de ruime kampeerplaatsen in de zon of in de schaduw. Proef de heerlijke streekgerechten in het restaurant en geniet van de lokale producten. Het restaurant is in het seizoen elke avond geopend. Liever in uw eigen verblijf eten? Camping Ilbarritz biedt lekkere afhaalmaaltijden zoals gebraden kip en pizza’s. De Kids Club is er voor alle leeftijden en worden begeleid door bevoegde animatoren. Er worden dagelijks leuke activiteiten georganiseerd en sporttoernooien gehouden. Doet u ook mee met de Miss Campingverkiezing, de quizavonden en de themadiners? Ludieke animatie voor een gezellige vakantie.

Ontdek de toppen van de Pyreneeën en de Atlantische kust

Bezoek de mooie badplaats Bidart bij camping Ilbarritz en flaneer langs de stranden. Spanje ligt op een paar kilometer van de camping en is zeker een bezoekje waard, zoals het stadje Donostia. Het charmante Biarritz met de weelderige gebouwen en de gastronomische restaurants brengen u in andere sferen. U kunt hier ook heerlijk surfen in de ruige branding van de Atlantische Oceaan. Het toeristische treintje van de Rhune, de beroemde heilige berg van de Basken, brengt u over de toppen van de Pyreneeën en doet u versteld staan van de prachtige omgeving.

We hebben de beste opties voor Yelloh! Village Ilbarritz voor je op een rijtje gezet:

Yelloh! Village Ilbarritz

Frankrijk Aquitaine Pyrénées-Atlantiques Bidart

avenue de Biarritz, 64210 Bidart

0033 (0)5 59 23 00 29
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
Is dit jouw camping? Neem dan contact met ons op.

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.