Camping Les Chalets de Pierretoun in La Bastide Clairence is een gezinscamping gelegen op 30 minuten van het strand in Pyrénées Atlantiques in de Aquitaine.

Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 16
Kampeerterrein: 5 ha

Camping Les Chalets de Pierretoun

Camping Les Chalets de Pierretoun in La Bastide Clairence is een rustige camping gelegen aan de voet van de Pyreneeën op 30 minuten van de stranden van Biarritz, Bayonne en Spanje in Pyrénées-Atlantiques in de Aquitaine. Bij aankomst geniet u van een welkomstdrankje rond het zwembad om de camping en haar omgeving beter te leren kennen. De 16 chalets van camping Les Chalets de Pierretoun liggen verspreid in een eikenbos van 5 hectare. U geniet hier van een fantastisch uitzicht op het platteland en de rivier. Op de camping kunt u producten kopen in het campingwinkeltje zoals groenten uit de tuin en lokale producten. Ook kunt u ’s morgens vers brood en croissantjes kopen. Of u houdt van sport of van rust, u vindt het allemaal op deze camping. Tafeltennis, volleybal en vissen in de rivier. Rond het zwembad kunt u lekker uitrusten en genieten van een boek. Voor de kinderen is er een recreatieruimte met videospellen en tafelvoetbal.

Kamperen in de Pyrénées-Atlantiques

Altijd al eens op de rug van een ezel willen zitten? Boek dan een ritje op een ezel en laat u meevoeren in deze magische wereld terwijl u gelijk de prachtige natuur van het Baskenland kunt bewonderen. Een dagje strand staat ook op het programma: de stranden van Biarritz zijn 30 minuten rijden van camping Les Chalets de Pierretoun. En wat denkt u van een tripje naar Spanje? De grens is vlakbij. Ontdek de Pyreneeën te voet en volg een van de mooie wandelroutes en kom koeien tegen onderweg.

We hebben de beste opties voor Camping Les Chalets de Pierretoun voor je op een rijtje gezet:

Camping Les Chalets de Pierretoun

Frankrijk Aquitaine Pyrénées-Atlantiques La Bastide Clairence

Quartier Pessarou, 64240 La Bastide Clairence

0033 (0)5 59 29 68 88
Engels, Frans, Spaans
april - september

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.