Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 38
Kampeerterrein: 2 ha

Camping Antton

Camping Antton is een mooie natuurcamping gelegen in Saint-Pee-sur-Nivelle, helemaal in het zuiden van Frankrijk in de Aquitaine. Saint-Pee-sur-Nivelle ligt naast de beroemde surfstad Biarritz,voor ervaren surfers een fantastische plek om te zijn. Camping Antton ligt midden in de natuur, waardoor er genoeg schaduw is om even af te koelen. Er is ook een zwembad waar iedereen gebruik van kan maken, in het zuiden van Frankrijk schijnt vrijwel altijd de zon, een duik in het zwembad is heerlijke verkoeling op een zomerse dag. Naast het grote zwembad ligt een peuterbadje wat leuk is voor de kinderen. Om de rust op de camping te bewaren heeft camping Antton ervoor gekozen geen animatie te verzorgen. Hierdoor is de camping ook zeer toegankelijk voor 50-plussers en senioren. De camping biedt huuraccommodaties aan, zoals stacaravans voor 2 t/m 8 personen. Deze stacaravans zijn goed onderhouden en zien er mooi uit.

Camping Pyrénées-Atlantiques

Camping Antton ligt helemaal in het zuiden van de Aquitaine, dichtbij de zee. Het is ongeveer 20 minuten rijden met de auto om bij de zee te komen, het is zeker de moeite waard om lekker een dagje aan het strand te verblijven. Vanaf de camping is het 10 minuten rijden de grens over naar Spanje, erg leuk om vanuit Frankrijk nog even uit te wijken naar Spanje, je bent er tenslotte zo! Steden als Saint-Jean-de-Luz, Bidart en Biarritz zijn ook een bezoekje waard, deze steden liggen pal aan het strand en er hangt daardoor een fijne sfeer.

We hebben de beste opties voor Camping Antton voor je op een rijtje gezet:

Camping Antton

Frankrijk Aquitaine Pyrénées-Atlantiques Saint-Pée-sur-Nivelle​

AMOTZ 64310, St Pée sur Nivelle

0033 (0)5 59 54 13 13
Engels, Frans

Een beoordeling achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.