Algemene gegevens

Staanplaatsen: 80
Huuraccommodaties: 26
Kampeerterrein: 6 ha

Camping Des Bastides

Familiecamping Des Bastides in Salles-Monflanquin is een kleinschalige, groene camping met zwembad, ideaal voor jonge gezinnen in de Grironde vlakbij de grens van de Dordogne (Aquitaine). De camping ligt in een rustige en bosrijke omgeving. De camping verhuurt kampeerplaatsen, safaritenten, yourts, stacaravans, cottages en chalets. Vanuit het zwembad met glijbaan heeft u een prachtig uitzicht over het glooiende landschap. Camping des Bastides beschikt over een peuterbad, multisportterrein, touwparcours, springkasteel en een trampoline. Voor de kinderen en de rest van de familie zijn er verschillende animaties, excursies en uitstapjes. ’s Morgens kunt u gebruik maken van een heerlijk Frans ontbijt en tussen de middag verschillende lunches proeven, zoals salades, kaas en vleeswaren. In het restaurant wordt elke week een thema maaltijd geserveerd.

Uw vakantie in de Gironde

Bij de receptie is er allerlei informatie beschikbaar over activiteiten en toeristische plekken in de omgeving die een bezoekje waard zijn. Bijvoorbeeld: Monflanquin, Château de Biron en Bonaquil (kastelen) Gauvadun, Monpazier, Villeréal, Fumel en, de grotten van Domme. Er is een attractiepark, Walibi in Agen en u kunt hiervoor direct op de camping kaartjes kopen. Voor onze waaghalzen is er vlakbij een leuk klimpark, Parc en Ciel met verschillende klimparkoersen voor elke leeftijd. De familiecamping des Bastides in de Lot-et-Garonne ligt op 60 km van de plaatsen Cahors, Bergerac, Agen en Sarlat.

Camping Des Bastides

Frankrijk Aquitaine Gironde Salles

Terre Rouge, 47150 Salles

+33 (0)5 53 40 83 09
Engels, Frans
begin april - eind sepotember

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.